Neler Yeni

RDR2 ARTHUR MORGAN...

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,580
İsim
ismail
Reis ölünce bende biraz üzülmüştüm

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,616
İsim
Oğuz
Aga sonrasında noluyorda daha zevkli ben oynadım. Hiç bir şey olmadı dutch a noldu ekibe noldu hiç bir şey açıklamadan hikaye bitti en son john evi oldu intikam alındı ee?
Spoiler vermiyim arkadaş bitirmemiş ama kısacası intikam alındı işte. John hikayesi de 1. oyun ile devam ediyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Sarah
Arkadaşlar '''''ARTHUR HAKKINDA ANLAYIN ARTIK ''''' Moralim oyun zevkim hepten yok oldu sonrasında oyuna devam edilir mi ?
Yorumlarınızı bekliyorum...
Çok acılar çektim oyun sonrası, abimi pandemi dönemimde kaybetmiştim. O dönem seninle aynı durumu yaşadım. Aklıma geldikçe nefesim kesiliyordu. Zaman her şeyin ilacı, sonunda kurtulacaksin bu durumdan.

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
ONUR
Çok acılar çektim oyun sonrası, abimi pandemi dönemimde kaybetmiştim. O dönem seninle aynı durumu yaşadım. Aklıma geldikçe nefesim kesiliyordu. Zaman her şeyin ilacı, sonunda kurtulacaksin bu durumdan.
Başın sağolsun kardeşim çok üzüldüm :(

mfm125

80+ Silver
Değiştirdim aga sonradan fark ettim asjdhasjkdhasjkd
Mesaj otomatik birleştirildi:

fast-travel olmadan buraya geldim dostum akodjaklsd
Rdr 2 de fast travel var. Yapman gereken şey ana kampa fast travel geliştirmesini satın alıp herhangi bir yerde kamp kurmak

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
ONUR
Rdr 2 de fast travel var. Yapman gereken şey ana kampa fast travel geliştirmesini satın alıp herhangi bir yerde kamp kurmak
Kanka süt gibi atım ile yelesini savurarak ordan oraya ordan oraya deli gibi koştum , biliyordum onu ama ben bu şekilde oynadım hiç pişman değilim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,634
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom