Neler Yeni

Öneri rdr2 başlayacağım tavsiyeleriniz var mı?

Thadox

80+ Bronze
21 saat oynaıp bıraktım ve hikayeyi neredeyse hiç hatırlamıyorum.yeniden oynayacağım.oyun sonu ile ilgili bir şey vardı.iyi sonla bitmesi için ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Onuru yüksek tutmaya çalış. Yüksek onur olduğu zaman bazı ürünleri bi tık daha ucuza alabiliyorsun. Sonrasında bazı ürünleri almak için sadece yüksek onurlu olman gerekiyor. Ve hikaye akışında karakterinin onur seviyesine göre şekillenen olaylar olabiliyor. Konuşmalar olsun hikayenin sonlarına doğru olsun. Bir de beyaz arap atına çok iyi bak yanında at diriltici taşı. Karakterleri de başlarda iyi tanı hikayeden zevk alıp ne oynadığını bilmen açısından önemli. Define haritaları oluyor onları hemen yapma. Aşağı yukarı hikayede %75 lere geldiğinde define toplama işine giriş sebebini söylersem ufak bir spoiler olur. Avladığın hayvanların dersini yüz avcıya sat hepsini. Her hayvanın öldürme yöntemi var yanlış yöntemle öldürürsen elde edeceğin hayvan derisi kalitesiz olur. Bunun dışında oyuna ilk başlarken oyunu buluta kaydet kesinlikle. Başka aklına takılan herhangi bir şey olursa mesaj atabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onuru yüksek tutmaya çalış. Yüksek onur olduğu zaman bazı ürünleri bi tık daha ucuza alabiliyorsun. Sonrasında bazı ürünleri almak için sadece yüksek onurlu olman gerekiyor. Ve hikaye akışında karakterinin onur seviyesine göre şekillenen olaylar olabiliyor. Konuşmalar olsun hikayenin sonlarına doğru olsun. Bir de beyaz arap atına çok iyi bak yanında at diriltici taşı. Karakterleri de başlarda iyi tanı hikayeden zevk alıp ne oynadığını bilmen açısından önemli. Define haritaları oluyor onları hemen yapma. Aşağı yukarı hikayede %75 lere geldiğinde define toplama işine giriş sebebini söylersem ufak bir spoiler olur. Avladığın hayvanların dersini yüz avcıya sat hepsini. Her hayvanın öldürme yöntemi var yanlış yöntemle öldürürsen elde edeceğin hayvan derisi kalitesiz olur. Bunun dışında oyuna ilk başlarken oyunu buluta kaydet kesinlikle. Başka aklına takılan herhangi bir şey olursa mesaj atabilirsin.
Bir de oyunun tam türkçe yamasını yap normal halinde ı ş ö gibi harfler gözükmüyor bu da çok rahatsız edici. Sonra kampta yürürken diğer karakterler kendi arasında konuşuyor onlara da kulak vermen iyi olur.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Spoiler ne demek hiç bir fikrin yok bence.
sen onur sisteminin oyunun sonunu etkilediğini söylerken spoiler vermediğini mi iddia ediyorsun yani :D
spoiler dediğinde sadece oyunun sonunu söylemek aklına geliyorsa sorunu kendinde ara

JSezar

80+ Silver
sen onur sisteminin oyunun sonunu etkilediğini söylerken spoiler vermediğini mi iddia ediyorsun yani :D
spoiler dediğinde sadece oyunun sonunu söylemek aklına geliyorsa sorunu kendinde ara
dostum oyunu daha önce oynadım biliyorum,bu konuyu okuyacak birine asıl spoilerı vereyim.arthurun yüzüne köylü tükürüyor...

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,672
İsim
misfit
Gördüğü her npc ile etkileşime gir. Bazı yan görevler ana görevlerden bile iyi oluyor.

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,587
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
,bu konuyu okuyacak birine asıl spoilerı vereyim.arthurun yüzüne köylü tükürüyor...
Konuda spoiler olacağını düşünmeyip spoiler yiyenler :

Danny Devito Oh My God GIF - Danny Devito Oh My God I Get It GIFs

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
dostum oyunu daha önce oynadım biliyorum,bu konuyu okuyacak birine asıl spoilerı vereyim.arthurun yüzüne köylü tükürüyor...
oynamayan birinin okuma ihtimali yok yani, bide kendinizce alaya alıyorsunuz patlıyorum XD
bide konu senin bildiğin bölümler değil, konu bahsettiğim kısmın spoiler olması çok seviyonuz her şeye atlamayı

Son düzenleme:
Top Bottom