Neler Yeni

Öneri rdr2 başlayacağım tavsiyeleriniz var mı?

JSezar

80+ Silver

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Cihan Karagöz
kelle avcıları çok rahatsız ediyor. 7-8 kişi geliyorlar birde. ödeme de çok pahalı ne yapmamı önerirsiniz.

JSezar

80+ Silver
dünyanın en saçma oyunu bence başlamasan daha iyi olur 1 saate sıkıyor
kan akar,bunu deme işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

umarım işe yarar

1695155876855.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Satılmış taha

"thorxium"

80+ Bronze
21 saat oynaıp bıraktım ve hikayeyi neredeyse hiç hatırlamıyorum.yeniden oynayacağım.oyun sonu ile ilgili bir şey vardı.iyi sonla bitmesi için ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Atına önem verirsen şayet,dikkat et save al ben bi kere yolda atımla giderken pusu yemiştim silahı bile çekemeden öldüm.
Atımıda öldürdüler galiba cesedi yoktu orda ama inanıyorum, hala bir yerlerde yaşıyor. 🥲
Onur olarakta ben max honorla bitirmiştim ama laf atanları falan da vurmuştum çekinmedim, full hikaye gitmez isen zaten honorun yükselir.

JSezar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Satılmış taha
21 saat oynaıp bıraktım ve hikayeyi neredeyse hiç hatırlamıyorum.yeniden oynayacağım.oyun sonu ile ilgili bir şey vardı.iyi sonla bitmesi için ne yapmamı tavsiye edersiniz?
hep iyilik yap yan görevleri ihmal etme kesinlikle spoiler alma oyun zevki kalmıyor başka bir sorun olursa rdr sevdalısı olarak 120 saat e sahipim tekrar başladım oyuna 250 civarı yaparım herhangi bir sorun olursa sorabilirsin

JSezar

80+ Silver
Atına önem verirsen şayet,dikkat et save al ben bi kere yolda atımla giderken pusu yemiştim silahı bile çekemeden öldüm.
Atımıda öldürdüler galiba cesedi yoktu orda ama inanıyorum, hala bir yerlerde yaşıyor. 🥲
ben atı bir yerden düşürüp öldürmüştüm.at bulana kadar kesintisiz 10 dakika kampa yürüdüm.işte o an oyunu bırakma anımdı

"thorxium"

80+ Bronze
ben atı bir yerden düşürüp öldürmüştüm.at bulana kadar kesintisiz 10 dakika kampa yürüdüm.işte o an oyunu bırakma anımdı
Ben tekrar almıştım atımı o değildi belki ama kardeşi falan ona göre isim koymuştum.
Zamanım olunca tekrar girip tüm herşeyiyle bitiricem tekrarda 2 yan görev kalmıştı bitirmeden önce.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kelle avcıları çok rahatsız ediyor. 7-8 kişi geliyorlar birde. ödeme de çok pahalı ne yapmamı önerirsiniz.
Ben onları seviyodum bi ara heryerde aranıyodum 700 dolar ödül vardı baya kişi gelmişti hepsini öldürüp denize atmıştım,
pusu kurmadıkları sürece güzel oluyor öyle.

JSezar

80+ Silver
bu launcher hiç bu kadar problem olmamıştı.hala açılmıyor:)

Top Bottom