Çözüldü✓ RDR2 düşük cpu kullanımı

Ricardo Quaresma-

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,528
Merhabalar,rdr2de yaklaşık 25 saat oynadım ve yanlızca şimdi ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım,cpu yüzde 22 kullanıuyor ve 30 fps veriyor ,düşük ayarlara alınca düzeliyor,sorun sadece rdr2de var ,az önce dyıng lıght 2 denedim olması gerektiği gibi fps verdi,sebebi nedir acaba ?
Red Dead Redemption 2 25.04.2025 18_02_20.png
Red Dead Redemption 2 25.04.2025 18_04_25.png

SİSTEM;
B580
İ5 14400F
2X16 32 RAM

@Emre Zengin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar,rdr2de yaklaşık 25 saat oynadım ve yanlızca şimdi ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım,cpu yüzde 22 kullanıuyor ve 30 fps veriyor ,düşük ayarlara alınca düzeliyor,sorun sadece rdr2de var ,az önce dyıng lıght 2 denedim olması gerektiği gibi fps verdi,sebebi nedir acaba ?
Red Dead Redemption 2 25.04.2025 18_02_20.png
Red Dead Redemption 2 25.04.2025 18_04_25.png

SİSTEM;
B580
İ5 14400F
2X16 32 RAM

@Emre Zengin
@Jill Valentine @Mantıklı Kanks Aferim

Oyun oynamadığım için bilgim yok

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
SİSTEM;
B580
İ5 14400F
2X16 32 RAM

@Emre Zengin

@Jill Valentine @Mantıklı Kanks Aferim
@jombo

intel ekran kartları çok sorunlu maalesef satıp amd yada nvidia almanı öneririm işlemciler ile uyumsuzluğu ilk övüldüğü dönem bile belirttiriliyordu

https://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000091878/graphics.html şurdaki gibi ddu ile driver silip tekrar kurmayı dener misin, rdr2 için değil ama başka bir forumda arc kullanıp sorun yaşayana bunu önermişlerdi çözülmüştü
hocam sadece bu oyunda oldugu için mantıklı gelmedi en son denerim herhalde eyw

intel ekran kartları çok sorunlu maalesef satıp amd yada nvidia almanı öneririm işlemciler ile uyumsuzluğu ilk övüldüğü dönem bile belirttiriliyordu
hocam oyunu baya oynadım ama yeni çıktı sorun,dyıng lıght 2de olmuyor mesela bu sorun

çözüldüİ;kapatıp açtım ve çerçevesiz pencereliye alınca düzeldi sorun,yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
hocam sadece bu oyunda oldugu için mantıklı gelmedi en son denerim herhalde eyw

hocam oyunu baya oynadım ama yeni çıktı sorun,dyıng lıght 2de olmuyor mesela bu sorun

çözüldüİ;kapatıp açtım ve çerçevesiz pencereliye alınca düzeldi sorun,yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara çok teşekkür ederim
kusura bakma etiketlemişsin :D forumda bildirim sorunu vardı düzelmemiş galiba anca gördüm geldim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,167
Üyeler
173,939
Son üye
Elegantfps
Geri