Yardım RDR2 düşük FPS problemi

Olabilir neden olmasın ama kesinlik veremem bunu sende biliyorsun ama o kartla o değerleri alman garip
bu videoya bakarsan zaten değerlerinin bu şekilde olması gerektiğini görürsün aklıma gelen tek şey crackten kaynaklı olabileceği yine google'da biraz bakıp oyunun güncellemesini arayabilirsin ya da dediğin gibi ekran kartının bir önce ki sürümünü indirebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Updateleri var mıdır onu bile bilmiyorum dostum orası sana kalmış ama bir update bulabilirsen yapmanı öneririm ama benim aklımda ki crackten kaynaklandığı
Yükleyeceğim crackfix in oyunumu bozma ihtimaline karşı ne yapabilirim?
Backup falan oluşturma şansım var mı?

Dostum Arkadaşa Crack kullanmamasını söylemek yerine sorununu çözmeyi deneyebilirdin.

Ekran Kartı sürücülerinizi DDU ile kaldırın ve En güncel Driveri AMD sitesinden yükleyin. GPU kullanımının %100 olması iyi bir şey. Bu İşlemcinizin ekran kartınızı rahatça besleyebildiğini gösterir.

Sorunun Crack kaynaklı da olabilir. Pek zannetmiyorum ama bu da bir ihtimal. Bu arada hangi ayarlarda 35-50FPS alıyordun?

Dostum Arkadaşa Crack kullanmamasını söylemek yerine sorununu çözmeyi deneyebilirdin.
Anlamadım da ben ne yapmışım acaba tamamını okudunuz mu?
Ekran kartının driverını kaldırıp önceki bir sürümü kurmasının yararlı olabileceğini oyunun updatelerinden de kaynaklı olabileceğini oyunun yeni bir updatei varsa onu kurmasının sorunu çözebileceğini söyledim ama bu FPS probleminin crackten kaynaklı olabileceğinide belirttim laf atmanızın nedenini anlamadım?

Ekran Kartı sürücülerinizi DDU ile kaldırın ve En güncel Driveri AMD sitesinden yükleyin. GPU kullanımının %100 olması iyi bir şey. Bu İşlemcinizin ekran kartınızı rahatça besleyebildiğini gösterir.

Sorunun Crack kaynaklı da olabilir. Pek zannetmiyorum ama bu da bir ihtimal. Bu arada hangi ayarlarda 35-50FPS alıyordun

Ultra ile Low ayarlar arasında yaklaşık 10 FPS oynuyor.

yüksek ayarlarda 35-50 arası gidip geliyor

Sorunun Crack kaynaklı da olabilir. Pek zannetmiyorum ama bu da bir ihtimal. Bu arada hangi ayarlarda 35-50FPS alıyordun?

Ekran kartı sürücümü silip son önerilen versiyonunu kurdum. Sorun hala devamlılığını sürdürüyor maalesef. Aşırı tilt oldum bu duruma >:(

Son düzenleme:

Ultra ile Low ayarlar arasında yaklaşık 10 FPS oynuyor.

yüksek ayarlarda 35-50 arası gidip geliyor

Ekran kartı sürücümü silip son önerilen versiyonunu kurdum. Sorun hala devamlılığını sürdürüyor maalesef. Aşırı tilt oldum bu duruma :mad:
knk hala devam ediyorsa cracktendir

crackte sorun olabilir.
Bu videoda fps olarak hemen hemen fark yok.

Bu yüklediğim 2. farklı crack. ayrıca benim yüklediğim cracki yükleyenler bir problemle karşılaşmamışlar. Çözebileceğim başka bir yol yok mu?

Yüksek ayarlarda 35-50 FPS normal geldi. Low-Medium deneyin 60 altına inmezsiniz.

Yüksek ayarlarda 35-50 FPS normal geldi. Low-Medium deneyin 60 altına inmezsiniz.
kardeşim 60 ı göremedim ne yaptıysam diyorum low-med yap diyosun

ayrıca birebir benim sistemime sahip insanlar 65-75 FPS oynuyolar bu oyunu ben neden oynayamıyorum sorun bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,870
Üyeler
190,816
Son üye
oakcn
Geri