Neler Yeni

RDR2 EN UYGUN FİYATLI NEREDEN ALABİLİRİM?

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Burak Taşdemir
Steam'a girip sol üstteki Steam yazısına tıkla, Hesap değiştir seçeneği var hiçbir hesaptan çıkmadan hızlıca hesap değiştirebiliyorsun ve sanırım hazır olarak 5 taneye kadar orada kayıtlı kalabiliyor. Ben aktif olarak kullanıyorum. Tlou, Sekiro,cyberpunk, Wukong gibi oyunları 100tlye aldım hiçbir sıkıntısı yok.
PEKİ HOCAM TEŞEKKÜRLER DEĞERLENDİRECEĞİM.

Böyle bir sistemi hiç kullanmadım nasıl oluyor bilmiyorum. Mesela benim aktif steam hesabım var kullanıyorum şuanda bu paylaşımlı hesabı satın aldığımda hep kendi hesabımı kapatmak durumununda mı olacagım tekrar tekrar gir çık mı yapacağım_?
reklam yüzünden uyarı yemek istemediğim için ismini veremiyorum ama böyle steam hesapları satan bir yerde yetkiliydim(hala yetkiliyim ama dc yasağı yüzünden baya uzak kaldım). Çoğu oyunda sorun çıkmıyor ama rockstar oyunları böyle durumlarda çok sıkıntı yaratıyordu. Bi ara her gün oyun açılmıyor diye ticket geliyordu, bunlar arasında en çok karşılaştığımız hata aktivasyon hatası. Modem reseti, etherneti oyuna girdikten sonra takmak gibi çözümler vardı ama her zaman işe yaramıyordu. Yani demek istediğim böyle hesaplar alınabilir fakat böyle bir durumda rockstar oyunlarından uzak durmanız daha iyi olur. Tabii herkeste olacak diye bir durum yok belki siz 0 hata oynayabilirsiniz. İsterseniz siteyi size özelden atabilirim.

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Burak Taşdemir
Teşekkür ederim :kedi:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birkaç gün bekleyeyim yeni başladığım oyunlar var onlarda ilerlemeye bakarım. ENEBA uygun fiyatlı gördüğüm kadarıyla. Epic games indirime girerse öncelik oradan alırım steam hesabını bilmediğim için biraz uzak kalıcam gibi teşekkürler arkadaşlar.

by1hs4n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
İhsan Öztürk
Steam'a girip sol üstteki Steam yazısına tıkla, Hesap değiştir seçeneği var hiçbir hesaptan çıkmadan hızlıca hesap değiştirebiliyorsun ve sanırım hazır olarak 5 taneye kadar orada kayıtlı kalabiliyor. Ben aktif olarak kullanıyorum. Tlou, Sekiro,cyberpunk, Wukong gibi oyunları 100tlye aldım hiçbir sıkıntısı yok.
500 oyun 120 tl falan orda nasıl oluyor o iş ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
electric blue
500 oyun 120 tl falan orda nasıl oluyor o iş ?
O konuda tam olarak bilgim yok hocam en fazla 3 oyun 50tl olanından almıştım 3 oyun da ayrı steam hesaplarındaydı. 500 biraz fazla gibi.
Denemelik almayı düşünüyorsanız filtreler kısmından otomatik teslim seçeneğini seçmenizi öneririm.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Anonim Ankh
STEAM 3472 TL
EPİC GAMES 2229 TL
ROCKSTAR 1700 TL

Hepsinin maşallahı var. Bin tl üzeri dijital oyuna para vermeyi düşünmüyorum. Hadi ps4 felan olsa cdsini alır koleksiyona atarım satarım güzel olur da bu fiyatlara çok saçma geliyor.
Rockstar Games Launcher keyi veriyor, TR'de etkinleştirilebilir diyor, 17 Dolar ve 600 küsür TL ediyor.
(Sayfanın üstünde para birimini USD seçebilirsin)

Burada da 608 TL, burdan alman daha iyi olabilir, TL olarak ödetirse kesintiler falan olmaz.

Son düzenleme:

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Enes Budak
Korsan sitelerdeki aktivasyon hatası veriyor windows 11 home işletim sistemini kullanıyorum hiçbir şekilde açılmıyor.
Steam'de , Epic'te %70 civarı indirimle 700 TL civarlarina düşüyor, açıkçası 15 yıllık nokta AA oyunlar %90 indirimle 150 TL'ye düşüyor, evet pahalı, maalesef ülkenin durumu bu ama RDR 2 ye vereceğin 700 TL değer diye düşünüyorum

Top Bottom