Witcher 3'ün tanımını yapmışsın gibi geldi banaBana RDR2, GTA5 gibi hem görevelri çok güzel olan, hem açık dünyası güzel olan uzun bir hikayeli oyun önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler
witcher 2,3Bana RDR2, GTA5 gibi hem görevelri çok güzel olan, hem açık dünyası güzel olan uzun bir hikayeli oyun önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler
yani wicher olabilir ama biraz cinsellik var diyorlar o yüzden biraz soğuk bakıyorumWitcher 3'ün tanımını yapmışsın gibi geldi bana
onu oynadımfar cry3
hocam far cry 3 de de var sonlara doğruyani wicher olabilir ama biraz cinsellik var diyorlar o yüzden biraz soğuk bakıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
onu oynadım
Sleeping dogs,Rpg seviyorsan Kingdom come deliveranceBana RDR2, GTA5 gibi hem görevelri çok güzel olan, hem açık dünyası güzel olan uzun bir hikayeli oyun önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler
Witcher 3 oyna kesinlikle pişman olmazsın.Bana RDR2, GTA5 gibi hem görevelri çok güzel olan, hem açık dünyası güzel olan uzun bir hikayeli oyun önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler
Evet cinsellik var ama sahneleri geçebilirsin. zaten çok fazla da yok.yani wicher olabilir ama biraz cinsellik var diyorlar o yüzden biraz soğuk bakıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
onu oynadım
tamam o zamanEvet cinsellik var ama sahneleri geçebilirsin. zaten çok fazla da yok.
tam bitirmemiştim bildiğim iyi oldu hjsjfdjshocam far cry 3 de de var sonlara doğru