Witcher 3'ün tanımını yapmışsın gibi geldi banaBana RDR2, GTA5 gibi hem görevelri çok güzel olan, hem açık dünyası güzel olan uzun bir hikayeli oyun önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler![]()
witcher 2,3Bana RDR2, GTA5 gibi hem görevelri çok güzel olan, hem açık dünyası güzel olan uzun bir hikayeli oyun önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler![]()
hocam far cry 3 de de var sonlara doğruyani wicher olabilir ama biraz cinsellik var diyorlar o yüzden biraz soğuk bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
onu oynadım
Sleeping dogs,Rpg seviyorsan Kingdom come deliveranceBana RDR2, GTA5 gibi hem görevelri çok güzel olan, hem açık dünyası güzel olan uzun bir hikayeli oyun önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler![]()
Witcher 3 oyna kesinlikle pişman olmazsın.Bana RDR2, GTA5 gibi hem görevelri çok güzel olan, hem açık dünyası güzel olan uzun bir hikayeli oyun önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler![]()
Evet cinsellik var ama sahneleri geçebilirsin. zaten çok fazla da yok.yani wicher olabilir ama biraz cinsellik var diyorlar o yüzden biraz soğuk bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
onu oynadım
tamam o zamanEvet cinsellik var ama sahneleri geçebilirsin. zaten çok fazla da yok.
tam bitirmemiştim bildiğim iyi oldu hjsjfdjshocam far cry 3 de de var sonlara doğru![]()