Cihangir
80+ Gold
ağaca çartım hiçbişi olamdı uçurumdan düştü ilaç içirdimUçurumdan düşerek, ağaca kayaya çarparak, başka ata çarparak yada çatışma sırasında
ağaca çartım hiçbişi olamdı uçurumdan düştü ilaç içirdimUçurumdan düşerek, ağaca kayaya çarparak, başka ata çarparak yada çatışma sırasında
görüntü alabilir miyim?
Sol altta atının canı gözüküyor canı azaldıkça besle canı artarağaca çartım hiçbişi olamdı uçurumdan düştü ilaç içirdim
sürekli beslerim uçurumdanda düştü ama hiç ölmedi sadece oyun sonu öldü o da öyle olduğu içinSol altta atının canı gözüküyor canı azaldıkça besle canı artar
spoiler vermesemiydiniz acabasürekli beslerim uçurumdanda düştü ama hiç ölmedi sadece oyun sonu öldü o da öyle olduğu için
Bana da atar mısın?1-kendi indirdiğim yamayı atacağım sorunsuz
Hocam muhtemelen dosyaları oyunun klasörüne atacaksınız bu şekilde bir deneyin.
kendi yaptıgı v17 sürümünü kurdum yine olmadı
dosya klosöründe zatenHocam muhtemelen dosyaları oyunun klasörüne atacaksınız bu şekilde bir deneyin.
Klasöre attıktan sonra yamayı açıp font fixe bastınız mı? Ben oyunu iki kere o şekilde bitirdim bir sorun olmaması gerekiyor.kendi yaptıgı v17 sürümünü kurdum yine olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
dosya klosöründe zaten
Attım konuya.Bana da atar mısın?
Teşekkürler, görmemişim kusura bakmayın.Attım konuya.
Kullanmadımfsr nasıl size
I harfi için fixler var kendimde kullandımDlss açma, I harfi düzelmiyor, klavye daha iyi, yoksa x e basmaktan parmağın mahvolur