RDR2 iade edeyim mi ?

GH Ghoul

80+
Reaksiyon skoru
106
Arkadaşlar merhaba 15 dolara rdr2 aldım ama çok sıkıcı geldi bana 1 saat denedim ve hiç benlik olmadığını fark ettim ben daha çok hızlı oyunlardan zevk alıyorum sizce iade edeyimmi süre dolmadan ?

ben de 600 tl civarına almıştım 1 kere açtım bir daha açmadım iade de yapamdım öyle duruyor epic de

hocam oyun bu beğenmediysen iade et illa seveceksin diye bişey yok
at sürme simülasyonu gibi geldi bana galiba ben alışık değilim bu tarz oyunlara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben de 600 tl civarına almıştım 1 kere açtım bir daha açmadım iade de yapamdım öyle duruyor epic de
bende sevemedim iade geçsemmi düşünüyorum

at sürme simülasyonu gibi geldi bana galiba ben alışık değilim bu tarz oyunlara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende sevemedim iade geçsemmi düşünüyorum
zaten hoşuna gitmemiş açıpta oynamazsın paran boşa gitmesin iade ver keyif aldığın bir şeye yatır derim, tabi sonrasında hesabı satmaz isen.

zaten hoşuna gitmemiş açıpta oynamazsın paran boşa gitmesin iade ver keyif aldığın bir şeye yatır derim, tabi sonrasında hesabı satmaz isen.
yok satmıcam steamden aldım oyunu, örneğin god of war elden ring bana daha çok keyif veriyor daha hızlı bir oyun iade geçip para biriktirip daha iyi oyunlar alayım en iyisi

yok satmıcam steamden aldım oyunu, örneğin god of war elden ring bana daha çok keyif veriyor daha hızlı bir oyun iade geçip para biriktirip daha iyi oyunlar alayım en iyisi
mantıklı bir karar, sonradan param boşuna gitti diye üzülmektense keyif aldığın tarzda yeni bir oyun almak daha iyidir

Burada çok ağır bir önyargı var, rdr2 bu hayatta oynadığım en iyi oyundur , oyuna zaman ver yeter ki .

Oyun karli bölgeyi geçince açılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,368
Üyeler
173,808
Son üye
zStround
Geri