bir kaç saat oyna oyun açılıyor aksiyon filan, bence şans verArkadaşlar merhaba 15 dolara rdr2 aldım ama çok sıkıcı geldi bana 1 saat denedim ve hiç benlik olmadığını fark ettim ben daha çok hızlı oyunlardan zevk alıyorum sizce iade edeyimmi süre dolmadan ?
at sürme simülasyonu gibi geldi bana galiba ben alışık değilim bu tarz oyunlarahocam oyun bu beğenmediysen iade et illa seveceksin diye bişey yok
bende sevemedim iade geçsemmi düşünüyorumben de 600 tl civarına almıştım 1 kere açtım bir daha açmadım iade de yapamdım öyle duruyor epic de
zaten hoşuna gitmemiş açıpta oynamazsın paran boşa gitmesin iade ver keyif aldığın bir şeye yatır derim, tabi sonrasında hesabı satmaz isen.at sürme simülasyonu gibi geldi bana galiba ben alışık değilim bu tarz oyunlara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende sevemedim iade geçsemmi düşünüyorum
yok satmıcam steamden aldım oyunu, örneğin god of war elden ring bana daha çok keyif veriyor daha hızlı bir oyun iade geçip para biriktirip daha iyi oyunlar alayım en iyisizaten hoşuna gitmemiş açıpta oynamazsın paran boşa gitmesin iade ver keyif aldığın bir şeye yatır derim, tabi sonrasında hesabı satmaz isen.
mantıklı bir karar, sonradan param boşuna gitti diye üzülmektense keyif aldığın tarzda yeni bir oyun almak daha iyidiryok satmıcam steamden aldım oyunu, örneğin god of war elden ring bana daha çok keyif veriyor daha hızlı bir oyun iade geçip para biriktirip daha iyi oyunlar alayım en iyisi
yüksek ihtimalle kütüphanede öyle kalacak ve hiçbir zaman yüzüne bile bakmıyıcammantıklı bir karar, sonradan param boşuna gitti diye üzülmektense keyif aldığın tarzda yeni bir oyun almak daha iyidir
İstediği kadar açılsın hocam. Oyun normalde de yavaş zaten.Oyun karli bölgeyi geçince açılıyor.