Bence yapma, ingilizcesi çok düşük seviye her türlü anlarsın türkçe yamadan şimdi sıkıntı çıkmasın virüs vs.rdr2 nasıl türkçe yama yapabilirim güvenilir bir yama bide nasıl yapılcağını bilmiyorum
Sıkıntı çıkmaz. İngilizcesi yoksa yapmasında fayda var, çünkü oyunun her ayrıntısı müthiş ve anlamaya değer.Bence yapma, ingilizcesi çok düşük seviye her türlü anlarsın türkçe yamadan şimdi sıkıntı çıkmasın virüs vs.
anlayabildiğim yerler var fakat hikayeyi tam anlamak istiyorumBence yapma, ingilizcesi çok düşük seviye her türlü anlarsın türkçe yamadan şimdi sıkıntı çıkmasın virüs vs.
hocam bende sizi etiketlicektim ama hızır gibi yetiştinizSıkıntı çıkmaz. İngilizcesi yoksa yapmasında fayda var, çünkü oyunun her ayrıntısı müthiş ve anlamaya değer.
peki hocam ban yermiyim öyle duydumdaSıkıntı çıkmaz. İngilizcesi yoksa yapmasında fayda var, çünkü oyunun her ayrıntısı müthiş ve anlamaya değer.
Hızır olsam keşke ama tesadüf eseri gördüm.hocam bende sizi etiketlicektim ama hızır gibi yetiştiniz
Yemezsin. Online'a girme. Gerçi girsen de bir şey olmuyor, ne ban yedim ne de yiyeni duydum. Ama girme işte nolur nolmaz.peki hocam ban yermiyim öyle duydumda
Çıkmayacaksa eklesin tabii. Ben gerek duymadım o yüzden kendi fikrimi belirttim. Teşekkür ederim.Sıkıntı çıkmaz. İngilizcesi yoksa yapmasında fayda var, çünkü oyunun her ayrıntısı müthiş ve anlamaya değer.
Kanka horizon zero dawnın güncel yaması var mıRDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...www.technopat.net
Dostum ben de o konudan muzradibim. İnternetteki Horizon zero dawn Türkçe yamalarını yapınca oyun açılmıyor. Tam 8 kere oyunu silip indirdim. Son çare ücretli yama yapmak kaldı. İnternette var bi tane ücretli yama. Onu da deneyeceğim. Başka yok, digerkileri yapınca oyun açılmıyor.Kanka horizon zero dawnın güncel yaması var mı
Kanka bulabilirsen bana atarmısın lütfen ücretli olması mühim değil yeter ki bulayım sıktı artıkDostum ben de o konudan muzradibim. İnternetteki Horizon zero dawn Türkçe yamalarını yapınca oyun açılmıyor. Tam 8 kere oyunu silip indirdim. Son çare ücretli yama yapmak kaldı. İnternette var bi tane ücretli yama. Onu da deneyeceğim. Başka yok, digerkileri yapınca oyun açılmıyor.
Kanka bulabilirsen bana atarmısın lütfen ücretli olması mühim değil yeter ki bulayım sıktı artık
haber verirsin banadaDostum ben de o konudan muzradibim. İnternetteki Horizon zero dawn Türkçe yamalarını yapınca oyun açılmıyor. Tam 8 kere oyunu silip indirdim. Son çare ücretli yama yapmak kaldı. İnternette var bi tane ücretli yama. Onu da deneyeceğim. Başka yok, digerkileri yapınca oyun açılmıyor.
Sende işe yaradımı aga![]()
Horizon Zero Dawn Türkçe Yama %100 - Anonymous Çeviri
Horizan Zero Dawn, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir.www.anonymousceviri.com