Neler Yeni

rdr2 korsan indirdim unknown error fffff hatası veriyor acill çözüm

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Yani Ekonomi İyi Olsa Benim'de Satın Alıp Oynamak İşime Gelir Keyfim'den Crack Oynamıyorum.

Valla bu zaman da ülkeden kaçan adama hiç kimse kusura bakmasın ama dahi gözüyle bakarım gider yurtdışına kendi parasıyla yaşar burada millet kendi parasıyla rezil oluyor

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Haklısın dolar olmuş bilmem kaç TL insan zaten şuan adam akıllı bir pc yi en az 8k ya alıyor monitör de ekle 9k ekipman falan derken 10k falan ediyor bir oyun 500 TL olmuş bir de oyuna mı para vereceğiz hikayeli oyunları parası olmayan yapıştırsın korsanı.
Crack Oyunların Piri Olmuşum Resmen Oynadıklarım'Dan Pişman Değilim Aklım Hayla Oynamadıklarımda.
Hatta Şu An Village İniyor :p

Squex

80+ Silver
Crack Oyunların Piri Olmuşum Resmen Oynadıklarım'Dan Pişman Değilim Aklım Hayla Oynamadıklarımda.
ben bütün cracklerin yükleme şarkılarını kafamda çalabiliyorum artık o derece
2 saat star wars jedi fallen order crack müziğini dinlemiştim oyun ayıklanıp yüklenene kadar

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
korsanları nereden güvenilir olarak indirebiliriz :D bilen varmı çünkü bende alıcak para yok maalesef liseliyim babamda bu tür şeylere vericek isteği yok desem napıcaksın felan der vermez bende kendim biriktiremem maalesef korsana gidicem :(

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
para yoksa korsan oynanır
ben kendim doğrucu davut takılmayı severdim 7 sene önce korsan almayın derdim herkese ama şimdi dolar kuru 8.50 ortalamada oyunlar ateş pahası. Gelecek olan virüs vs. yi takmadan mecbur korsan oynayacağız yada bedava oyunlardan valorant, lol, dota, cs go gibi oyunlara mahkum kalacaz.

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Technopat sosyal de moderatör böyle konuları anınds kitliyordu ve altına şöyle yazıyordu yemin ederim en az 50 kişi konuya kızgın atıyor çok garip.

KORSANA DESTEK YOK!!!

Top Bottom