Neler Yeni

rdr2 korsan indirdim unknown error fffff hatası veriyor acill çözüm

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Mays

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Sinan Aydın
Bir oyun değil 500 800, 25000 TL de olsa korsan indirmeyi haklı çıkarmaz. Hırsızlık bu gidip telefon çalın bilgisayar çalın o zaman çok pahalı. Ben korsan oyun oynamadım demiyorum ama insan utanır sıkılır, dünyanın en güzel şeyiymiş gibi anlatmaz. Garip.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Zaten Ucuz Olsalar Kullanmak İçin Neden Yok.
2-3 liralık oyunu bile korsan kullananlar var. Ucuz ya da pahalı olması pek bir şey değiştirmiyor açıkçası. Korsan kullanmak isteyen hep bahanelerin arkasına saklanır.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bir oyun değil 500 800, 25000 TL de olsa korsan indirmeyi haklı çıkarmaz. Hırsızlık bu gidip telefon çalın bilgisayar çalın o zaman çok pahalı. Ben korsan oyun oynamadım demiyorum ama insan utanır sıkılır, dünyanın en güzel şeyiymiş gibi anlatmaz. Garip.
ToRrEnT oYnAmAyIn.jpeg

Bu Caps'i Sana Armağan Ediyorum :D
Görmediysen Eğer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2-3 liralık oyunu bile korsan kullananlar var. Ucuz ya da pahalı olması pek bir şey değiştirmiyor açıkçası. Korsan kullanmak isteyen hep bahanelerin arkasına saklanır.
Ben Şahsen Yurt Dışındaki Gibi Ucuz Olsa Elimi Bile Sürmem. Ama Oyun 1Lirada Olsa Crack İndiren Var Doğru.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Alıntıyı görüntüle
Bu Caps'i Sana Armağan Ediyorum :D
Görmediysen Eğer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben Şahsen Yurt Dışındaki Gibi Ucuz Olsa Elimi Bile Sürmem.
Kendi parasını kazanmayan ailesiyle yaşayanlara ve harçlıkla oyun alamadığı için korsan oynayanlara hak veriyorum. Ben de 17 yaşına kadar öyleydim. Ailene laf anlatamıyorsun. Ancak 18 yaşında yanlarından ayrıldım, hem çalıştım hem okudum. Asgari ücretle hem evimi geçindirip hem kendime bilgisayar dizdim, PS3 aldım. O günden beri korsan kullanmıyorum. O günler ne güzeldi ya. Asgari ücretle bile rahat rahat 2-3 ayda PC dizmiştim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Ereen

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kendi parasını kazanmayan ailesiyle yaşayanlara ve harçlıkla oyun alamadığı için korsan oynayanlara hak veriyorum. Ben de 17 yaşına kadar öyleydim. Ailene laf anlatamıyorsun. Ancak 18 yaşında yanlarından ayrıldım, hem çalıştım hem okudum. Asgari ücretle hem evimi geçindirip hem kendime bilgisayar dizdim, PS3 aldım. O günden beri korsan kullanmıyorum. O günler ne güzeldi ya. Asgari ücretle bile rahat rahat 2-3 ayda PC dizmiştim.
Şimdi o Ücret Anca Yaşamaya Yetiyor :/

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Fiyatını haketmeyen bir oyuna para verin diyemem ama RDR 2 ya...

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Off yine bir Crack konusu. Arkadaşlar crack kullanan adama laf mı anlatabileceğinizi sanıyorsunuz? Adam yine gitcek korsan oynayacak. O yüzden işinize bakın bosverin. Siz orijinal oynayın gönlünüz rahat olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: Mays
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Ereen
Off yine bir Crack konusu. Arkadaşlar crack kullanan adama laf mı anlatabileceğinizi sanıyorsunuz? Adam yine gitcek korsan oynayacak. O yüzden işinize bakın bosverin. Siz orijinal oynayın gönlünüz rahat olsun.
geldi zengin olup bütün oyunları parayla alan

Top Bottom