YusufArda000
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 3
1-Bu adamla tanışmak için buraya gelmeniz lazım.
Bu görevde ilk uzaktan kumandalı geminin yapılışını görüyoruz ve biz kullanıyoruz.
2-Daha sonra burada bu adamla bir daha buluşuyoruz ve ilk robotu yapmasına yardım ediyoruz.
3-Sonra bir süre boyunca göreve hiç gitmedim ve haritada bu görevin işareti çıkmayınca profesör'ün evine gitmeye karar verdim.
Sonra adamı evinde ölü buldum ve bir kaç not adam robotlarla önce zengin olmayı sonra dünyayı ele geçirmeyi amaçlıyormuş.
4-Bu görevi tamamlamak için haritada buraya gelmelisiniz. Sonra haritanın bu kısmında gezinirken tuhaf ayak izleri görüyoruz ve takip ettiğimizde Marko Dragic'in robotunu görüyoruz benim teorim yanlışıkla Marko Dragic öldürmüş olması ve sonra korkup kaçması zaten üzgün, pişman olduğu her halinden belli.
Bu resimde gördüğünüz robot ölü ölmeden önce "baba" falan diyordu ve burada oturuyordu sonra giderken kafasına sıkmayı denedim robot ölüyormuş.
Bu görevde ilk uzaktan kumandalı geminin yapılışını görüyoruz ve biz kullanıyoruz.
Sonra adamı evinde ölü buldum ve bir kaç not adam robotlarla önce zengin olmayı sonra dünyayı ele geçirmeyi amaçlıyormuş.