Neler Yeni

Rdr2 mi cyberpunk 2077mi almalıyım

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
Rdr2 ps4de var aslında bitirdimde zaten fakat yeni PC aldığım için pcde de oynamak istiyorum bi yandanda zaten var oynamadigim oyunu alayım diyorum ne alayım sizce epicten
Arkadaşlar konuyla alakasız ama PS4 rdr 2 yi hangi ayarlarda açıyor bilgisi olan varmı

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Çelik
Epic Games'te 254 tl ye falan geliyor acaba bende mi alsam fakat Epic Games Launcherine çok lanet okuyan gördüm almalı mıyım acaba?

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,727
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Rdr2 ps4de var aslında bitirdimde zaten fakat yeni PC aldığım için pcde de oynamak istiyorum bi yandanda zaten var oynamadigim oyunu alayım diyorum ne alayım sizce epicten
Senin zevkine bağlı tamamen, ikiside baş yapıt ama ben ikisindende keyif alamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Satılmış taha
hıhıhıhıhı böyle bir sorumu olur karşılaştırdığın oyuna bak tabi ki rdr cyberpunk ı fazla bilmiyorum ama rdr 2 efsane çok geniş bir oyun yani her şey var

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
CP77 (alabilirsen ultimate edition al) kesinlikle rdr2 oynadıysan

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Epic Games'te 254 TL ye falan geliyor acaba bende mi alsam fakat Epic Games Launcherine çok lanet okuyan gördüm almalı mıyım acaba?
Bu saatten sonra oyunlar anca Epic'ten alınır. Launcher sürekli cortluyor. Fornite diye bir oyun çökertiyormuş sanırım. Bir gün düzelecek ama ben inanıyorum.

Azurairu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emre Berk Ertuğrul
Epic Games'te 254 TL ye falan geliyor acaba bende mi alsam fakat Epic Games Launcherine çok lanet okuyan gördüm almalı mıyım acaba?
Launcher açıyor oyunu oynuyorsun sıkıntısını görmedim bu zamana kadar. Al gitsin bana kalırsa. Post sahibi için rdr2 zaten varsa aynı şeyleri yapmak sıkabilir bence cyberpunk veya, k0rsn indirebilirsin cyberpunku eğer rdr illa dersen dikkat etmelisin sitelere de güven olmuyor. arkadaş ortamı varsa rdr2 online oynamalık rdr2 derim yoksa zaten varmış sitelere güvenemem dersen cyberpunk al

By_melih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Melih Ege Özay
hıhıhıhıhı böyle bir sorumu olur karşılaştırdığın oyuna bak tabi ki rdr cyberpunk ı fazla bilmiyorum ama rdr 2 efsane çok geniş bir oyun yani her şey var
Hocam rdr zaten en sevdiğim oyun fakat oynadığım için başka oyunlarda düşünüyorum yinede tam emin değilim

Azurairu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emre Berk Ertuğrul
Launcher açıyor oyunu oynuyorsun sıkıntısını görmedim bu zamana kadar. Al gitsin bana kalırsa. Post sahibi için rdr2 zaten varsa aynı şeyleri yapmak sıkabilir bence cyberpunk veya, k0rsn indirebilirsin cyberpunku eğer rdr illa dersen dikkat etmelisin sitelere de güven olmuyor. arkadaş ortamı varsa rdr2 online oynamalık rdr2 derim yoksa zaten varmış sitelere güvenemem dersen cyberpunk al
ben şahsen rdr2 yi yarım bıraktım oyun sarmadı çok fazla kovboy temaları vb.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,611
İsim
Mehmet Aslan
He tamam
Mesaj otomatik birleştirildi:

1080p 30fps
cyberpunk bir kaç hafta önce son güncellemesini aldı ve oyun olması gerektiği hale geldi hocam optimizasyon yönünden korkun olmasın. Metro falan eklemişlerdi en son bugları falan kapattılar dediğim gibi artık güncelleme almayacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,722
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom