Rdr2 alınır mı bu durumda

Bir akıllı sensin
Post automatically merged:

Ulan öyle bir şey varsa bile ki hiç sanmıyorum bilerek kapattıklarını ama oyunu bedava yaparlar madem korsan oynanmalarına bile isteğe göz yumuyorlar beleşe verirler. Onu geçtim öyle olsa bile bu sizin hak hukuk ezdiğiniz gerçeğini değiştirmiyor. Ucundan kıyısından haklılık payı aramayın kendinize bu konuda artık.
Crack den mantıklı kaynağın güvenilirliği gibi bi derdin yok ayrıca akıllılıkla ilgili bi durum yok çözüm yolu sundum

Bir akıllı sensin
Post automatically merged:

Ulan öyle bir şey varsa bile ki hiç sanmıyorum bilerek kapattıklarını ama oyunu bedava yaparlar madem korsan oynanmalarına bile isteğe göz yumuyorlar beleşe verirler. Onu geçtim öyle olsa bile bu sizin hak hukuk ezdiğiniz gerçeğini değiştirmiyor. Ucundan kıyısından haklılık payı aramayın kendinize bu konuda artık.
Firma çok eskiden korsan oyun satıyordu ve DRM zaten oyun performansını düşüren bir şey.

Firma çok eskiden korsan oyun satıyordu ve DRM zaten oyun performansını düşüren bir şey.
Ben denemiştim arkadaştan indirip oyunu farklı yere taşımıştım hesapta olmasa bile girebiliyordum dlc si bile gelmişti çok iyi oluyor. Halla bu oyuna para verenler var. Alıp iade edincede çalışıyor

tamam o zaman siz oyun almaya devam edin herkes kendi hayatını yaşıyor bırakın hak hukukuda firmalar düşünsün

tamam o zaman siz oyun almaya devam edin herkes kendi hayatını yaşıyor bırakın hak hukukuda firmalar düşünsün
Bu sadece hırsızlığa teşviktir. Senin imkanın yoksa korsan oynuyorsan oyna, bu ekonomide kimse niye korsan oynuyorsun demez. Ama imkanı olup da alabilecek adama korsan indir diyemezsin.

Geri