Neler Yeni

RDR2 nasıl bir oyun?

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
8 Senedir crack oynuyorum 1 kere bile Torrent yüzünden virüs girmedi. :D
bende de ben önerme olmadıgı icin crack i önermiyorum forumdakilerin cogu da boyle crack oynuyorlar ama önermiyorlar yasak diye

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Güzel bir oyun, oynayabilirsin.

SleepyCat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Rüzgar Cengiz

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
8 Senedir crack oynuyorum 1 kere bile Torrent yüzünden virüs girmedi. :D
hocam belki farkında değilsinizdir kesin virüs girmiyor mu öyleyse rdr2yi indiririm ben crack zaten pcyi zor aldım 1 ay da oyun için boğazımdan kısmak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende de ben önerme olmadıgı icin crack i önermiyorum forumdakilerin cogu da boyle crack oynuyorlar ama önermiyorlar yasak diye
ya zaten çoğu forumdakinin pcsi taksitle alınmış düşük-orta segment pc kimse bedavası varken 3 ay boğazından kısmak istemez yani ben istemem tamam crack oyun yapımcılarına saygısızlık ama ben gidip de bir oyuna 620-780tl veremem üzgünüm

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
hocam belki farkında değilsinizdir kesin virüs girmiyor mu öyleyse rdr2yi indiririm ben crack zaten pcyi zor aldım 1 ay da oyun için boğazımdan kısmak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya zaten çoğu forumdakinin pcsi taksitle alınmış düşük-orta segment PC kimse bedavası varken 3 ay boğazından kısmak istemez yani ben istemem tamam crack oyun yapımcılarına saygısızlık ama ben gidip de bir oyuna 620-780tl veremem üzgünüm
katılıyorum sana
ama bazılarının 5k 6k ya pc alıp da bir oyuna 100 200 tl vermemeye laf atmaları asırı sacma
mesela ben laptop alacagım universite icin bazende oyun oynarken idare etsin 5 6 sene gotursun diye alsam 9k ederi var ama borcla vs alacagımı dusunmeden ona bile laf ederler o kadar para verip oyunu crackli indiriyorsun diye :D komik ama sacma bu dusunceden cıkmaları lazım kabul ediyorum crack yapımcısına saygısızlık olabilir ama gercektende bir oyuna 600 tl vermek pek akıl karı degil parası olan alabilir ama benim yok

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
katılıyorum sana
ama bazılarının 5k 6k ya PC alıp da bir oyuna 100 200 TL vermemeye laf atmaları asırı sacma
mesela ben laptop alacagım universite icin bazende oyun oynarken idare etsin 5 6 sene gotursun diye alsam 9k ederi var ama borcla vs alacagımı dusunmeden ona bile laf ederler o kadar para verip oyunu crackli indiriyorsun diye :D komik ama sacma bu dusunceden cıkmaları lazım kabul ediyorum crack yapımcısına saygısızlık olabilir ama gercektende bir oyuna 600 TL vermek pek akıl karı degil parası olan alabilir ama benim yok
yok hocam mesela 65tl oyun varp pes 21, oyunu alabilmek için dün gece boyu tosladan cüzdan kodu kastık ve 20tl yapabildim ben oyunlarda max 30a çıkarım şimdi de bu parayı cebimdekiyle birleştirip birazda ablamdan isterim r6 35tlye düştü onu alıcam

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
yok hocam mesela 65tl oyun varp pes 21, oyunu alabilmek için dün gece boyu tosladan cüzdan kodu kastık ve 20tl yapabildim ben oyunlarda max 30a çıkarım şimdi de bu parayı cebimdekiyle birleştirip birazda ablamdan isterim r6 35tlye düştü onu alıcam
guzel oyun al kanka

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Bilgisayarım yüzünden daha oyniyamadığım bir oyun...

Top Bottom