Ücretsiz olması bence zor epicte zaten indirimde steamde daha uygun ama fiyatı artacakmış diye duydumEpic games rdr2 online verebilir mi öyle bir ihtimal var mı birde Steam kış indirimlerinde indirime girer mi ?
peki steam kış indirimlerinde indirime girer miçok düşük genelde epic storeda olmayan oyunları veriyor rdr2 online epic storeda var
steam kış indirimlerinde indirime girer mi girerse kaç tl olurÜcretsiz olması bence zor epicte zaten indirimde steamde daha uygun ama fiyatı artacakmış diye duydum
zaten 40 tl çok değil indirime girmez çok düşük girsede 35 tl felan olurpeki steam kış indirimlerinde indirime girer mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
steam kış indirimlerinde indirime girer mi girerse kaç TL olur
sence bekleyeyim mi yoksa hemen alayım mızaten 40 TL çok değil indirime girmez çok düşük girsede 35 TL felan olur
Alabiliyorsan indirimdeyken al, vermeyecekleri için indirimi de kaçırmış olursun.Epic games rdr2 online verebilir mi öyle bir ihtimal var mı birde Steam kış indirimlerinde indirime girer mi ?
22 aralıkta giriyorda galiba bekleyceğimAlabiliyorsan indirimdeyken al, vermeyecekleri için indirimi de kaçırmış olursun.
Zaten bayağı bir indirimde. İndirime girmez.peki steam kış indirimlerinde indirime girer mi
steam kış indirimlerinde indirime girer mi girerse kaç TL olur
al bence bekleme ya da bekle şimdi çok indirime girer bana kzıarsın xD22 aralıkta giriyorda galiba bekleyceğim![]()
şimdi alsam 2saatten az oynsaam epic games verirse iade etsem olur mu ?Hocam şu an indirimde normal fiyatı daha yüksek olacak diye biliyorum. Alacaksan al bence.
Epicin de vereceğini hiç sanmıyorum. Benim fikrim
bence zaten rdr2online indirimde dahada girmez herhadle senin görüşün nedir ?al bence bekleme ya da bekle şimdi çok indirime girer bana kzıarsın xD
öyle düşündüm ama epic ne yapacak bilmiyorumZaten bayağı bir indirimde. İndirime girmez.
İade edebilirsin 2saati geçmedenşimdi alsam 2saatten az oynsaam epic games verirse iade etsem olur mu ?
bence zaten rdr2online indirimde dahada girmez herhadle senin görüşün nedir ?
öyle düşündüm ama epic ne yapacak bilmiyorum