Aranma seviyen açıktır. Bulunduğun kasaba şerifine yada postaneye giderek aranmanı düşürmek için bir bedel ödemen gerekiyor. Ondan sonra rahatça gezebilirsin.Arkadaşlar rdr2 de görev yapma yerine bir türlü gidemiyorum peşime atlı şerifler takılıyor öldürüyor beni oyundan soğudum nabıcağımı bilmediğim için ?
Kasabaya gittiğim an vuruyorlar her hangi varmı belli bir kasabaAranma seviyen açıktır. Bulunduğun kasaba şerifine yada postaneye giderek aranmanı düşürmek için bir bedel ödemen gerekiyor. Ondan sonra rahatça gezebilirsin.
Hayır istediğin kasabadan yapabilirsin dediğimi. Sen hangi kasabaya gitmek istiyorsun hangi görevdesin? Çok fazla sivil katlettiğini düşünüyorum gider gitmez yakalanmaya çalışıyor isen Ayrıca haritada da takip edebiliyorsun hangi bölgelerde kelle avcılarının radarına girdiğini. Kırmızı işaretli yerlerde fazla cinayet işlemişsinKasabaya gittiğim an vuruyorlar her hangi varmı belli bir kasaba
rhoadeste olabilirBlackwater'e girmeye çalışıyor olabilir misin?
hocam blackwaterdaki görev mi sanırım J harfiydi eğer oysa yardımcı olabilirimArkadaşlar rdr2 de görev yapma yerine bir türlü gidemiyorum peşime atlı şerifler takılıyor öldürüyor beni oyundan soğudum nabıcağımı bilmediğim için ?
Rhodes'e girince vuruyorlar mıydı ki ya? Hatırlayamadım. Dutch'un planından dolayı silah sıkamıyorduk diye hatırlıyorum.rhoadeste olabilir
ondan sonraRhodes'e girince vuruyorlar mıydı ki ya? Hatırlayamadım. Dutch'un planından dolayı silah sıkamıyorduk diye hatırlıyorum.
Sil sil spoiler verme. Ben oyunu bitirdim de arkadaşın oyunu hiç olmasın.ondan sonra
RDR2'nin kitabını yazarım online ve story fark etmez istediğin konuda istediğin soruyu sor bana dostum 2 kere en yavaş şekilde tüm yan görevler dahil bitirdim.lan ben yeni başladım spoiler vermeyin
soruyum bi görevde kaldım ne yapacağımı bulamadım oyunu açınca yazarımRDR2'nin kitabını yazarım online ve story fark etmez istediğin konuda istediğin soruyu sor bana dostum 2 kere en yavaş şekilde tüm yan görevler dahil bitirdim.