theSENSEI 80+ Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 130 Dahası Reaksiyon skoru 23 İsim Ömür Dağ 23 Ağustos 2021 #1 Merhaba arkadaşlar rdr2 Ps4 re yazılar küçük görünüyor ve uzaktan okuyamıyorum. Bunun Bi ayarı varmıdır varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar rdr2 Ps4 re yazılar küçük görünüyor ve uzaktan okuyamıyorum. Bunun Bi ayarı varmıdır varsa yardımcı olursanız sevinirim.
AhmetN 80+ Gold Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5,327 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 2,696 Konum Andromeda Gökadası İsim Ahmet İlgilendiği Kategoriler Uzay-Bilim, Müzik 23 Ağustos 2021 #2 Ayarlara bak. Varsa oradadır. Yoksa yapabilecek bir şey yok.
theSENSEI 80+ Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 130 Dahası Reaksiyon skoru 23 İsim Ömür Dağ 23 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 AhmetN yazmış: Ayarlara bak. Varsa oradadır. Yoksa yapabilecek bir şey yok. Devamı için tıklayın... Abş ayarlara bakımda hiç öyle bişey görmedim. Acaba yokmu yoksa benmi görmedim anlamadım.
AhmetN yazmış: Ayarlara bak. Varsa oradadır. Yoksa yapabilecek bir şey yok. Devamı için tıklayın... Abş ayarlara bakımda hiç öyle bişey görmedim. Acaba yokmu yoksa benmi görmedim anlamadım.
AhmetN 80+ Gold Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5,327 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 2,696 Konum Andromeda Gökadası İsim Ahmet İlgilendiği Kategoriler Uzay-Bilim, Müzik 23 Ağustos 2021 #4 theSENSEI yazmış: Abş ayarlara bakımda hiç öyle bişey görmedim. Acaba yokmu yoksa benmi görmedim anlamadım. Devamı için tıklayın... Büyük ihtimalle yoktur. Monitöre yaklaşmaktan başka çareniz yok.
theSENSEI yazmış: Abş ayarlara bakımda hiç öyle bişey görmedim. Acaba yokmu yoksa benmi görmedim anlamadım. Devamı için tıklayın... Büyük ihtimalle yoktur. Monitöre yaklaşmaktan başka çareniz yok.