Neler Yeni

Yardım RDR2 siyah ekran oluyor

zrtzurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ahmet Efe Kır
Merhaba. Defalarca açıp sonuç alamadığım konuyu tekrar açıyorum. Aklınıza gelebilecek her türlü şeyi denememe rağmen oyunu açtığımda yükleme barı doluyor ve siyah ekranda kalıyor. En son 2023'ün sonlarına doğru oynayabildim ve birkaç ay sonra tekrar indirdiğimde böyle bir sorun oluştu. Hala daha aynı. DX12 yaptım, yönetici olarak çalıştırdım, windowed modda çalıştırdım, hepsini aynı anda da denedim fakat olmuyor. Çıldırmak üzereyim. Ciddiye alıp yardımcı olursanız sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yine kimse cevap vermiyo süpersiniz. İndirimli cocopops aramaya devam

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Merhaba. Defalarca açıp sonuç alamadığım konuyu tekrar açıyorum. Aklınıza gelebilecek her türlü şeyi denememe rağmen oyunu açtığımda yükleme barı doluyor ve siyah ekranda kalıyor. En son 2023'ün sonlarına doğru oynayabildim ve birkaç ay sonra tekrar indirdiğimde böyle bir sorun oluştu. Hala daha aynı. DX12 yaptım, yönetici olarak çalıştırdım, windowed modda çalıştırdım, hepsini aynı anda da denedim fakat olmuyor. Çıldırmak üzereyim. Ciddiye alıp yardımcı olursanız sevinirim.

bilmediğimiz konuya neyin cevabını verelim denenecek her şeyi denedim diyorsun kime neyin tribini atıyon :D oyunun korsan mı orjinal mi ?

hocam türkçe yama yahut mod vs kurdunuzmu

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
burada saçma sapan trip atacağına git Google'dan bakmaya çalış forumdakiler sana hizmet etmeye zorunlu değil maaş almıyor kimse.

Bak adamlar bir sürü şey yazmış 2dk sürmedi bulmam. Trip atacağına araştır Ahmetcim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,045
Üyeler
160,340
Son üye
stefunny
Top Bottom