2 hafta kütüphanende durmuşsa ya da 2 saatten fazla oynamışsan edilmiyor diye biliyorumSelamlar arkadaşlar 29 Ekim'de rdr 2, 200 TL almıştım şuan 150 düşmüşüm böyle şansa diyorum benim sorum oyuna hiç girmedim indirmedim iade alirmi acaba almaz galiba ama yinede bir sorayım dedim
steam iade şartlarında 14 gün sahip olma ve 2 saat oynama süresi sınırı var. yine de şansını deneyebilirsin. belki kabul edilir.Selamlar arkadaşlar 29 Ekim'de rdr 2, 200 TL almıştım şuan 150 düşmüşüm böyle şansa diyorum benim sorum oyuna hiç girmedim indirmedim iade alirmi acaba almaz galiba ama yinede bir sorayım dedim
Etmezler.Yani tarihe baktığımda iki haftayı geçmiş ama hiç oynamadım
Aynen bı deneyim hiç girmedim ordan ümitliyimsteam iade şartlarında 14 gün sahip olma ve 2 saat oynama süresi sınırı var. yine de şansını deneyebilirsin. belki kabul edilir.
öyle malesef hiç oynamamışsan bile 2 haftayı geçmişse kullanulmış olarak görüyolarYani tarihe baktığımda iki haftayı geçmiş ama hiç oynamadım
Konunun amacını anlayamadım. Şimdi etmeyecekler desek de iade etmeyi deneyeceksin ederler desek de iade etmeyi deneyeceksin. 0+0 elde var 0Selamlar arkadaşlar 29 Ekim'de rdr 2, 200 TL almıştım şuan 150 düşmüşüm böyle şansa diyorum benim sorum oyuna hiç girmedim indirmedim iade alirmi acaba almaz galiba ama yinede bir sorayım dedim
Steam hiçbir şekilde 14 gün geçmiş veya 2 saat oynanmış oyunu iade almıyor boşa uğraşmayın. Steam kuralları nettir.Selamlar arkadaşlar 29 Ekim'de rdr 2, 200 TL almıştım şuan 150 düşmüşüm böyle şansa diyorum benim sorum oyuna hiç girmedim indirmedim iade alirmi acaba almaz galiba ama yinede bir sorayım dedim
Nadir şanslı olduğum bir şey oldu 16 kasımda ultimate sürümünü zam alır diye bende aldım. Dün akşam iade ettim ücreti aldım yeniden alacam.İade almazlar, 1 ay geçmiş neredeyse. 50 TL zarardasınız. Ben aynı durumu Ultimate sürümüyle yaşadım bir de.
Ultimate için fark a değer mi?İade almazlar, 1 ay geçmiş neredeyse. 50 TL zarardasınız. Ben aynı durumu Ultimate sürümüyle yaşadım bir de.