Neler Yeni

Rdr2 şuan alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Almayı düşünüyorum şuan 99 tl daha düşermi bide kaç gb indiriyor ve normal alınca direk rdr yi yanında online geliyomu bide 100mbps internetle kaç saatte iner

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Hüseyin Atik
fiyatı iyi bence 1 ay önce falan epicte düşmüştü 90 küsürlere almıştım yanında online da çıkmıştı şaşırmıştım. Ama steamde online çıkar mı bilemem oyunda 150 Gb falandı sanırım

frknhrmnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Furkan Harmancı
Ben aldım. Fiyatın daha düşmesi zor görünüyor. 119 gb indirmesi var. 2.0 mb/sn ile 17 saat sürdü.

rech

80+ Bronze
Almayı düşünüyorum şuan 99 TL daha düşermi bide kaç gb indiriyor ve normal alınca direk rdr yi yanında online geliyomu bide 100mbps internetle kaç saatte iner
Bence alınır bundan aşağı fiyata düşeneceğini sanmıyorum. Benım daha oynamadığım bir sürü hikayeli olduğu için almadım. 162 dk'da iner. İnternetiniz stabilse. Bu gibi hesaplamalar için https://kacdakikadainer.com/ sitesini kullanabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye

Wexiar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe Eroğlu
Daha fazla inmez. Sistem varsa yapıştırın gitsin.

Cihangir

80+ Gold
Almayı düşünüyorum şuan 99 TL daha düşermi bide kaç gb indiriyor ve normal alınca direk rdr yi yanında online geliyomu bide 100mbps internetle kaç saatte iner
alınır 3 4 saat te iner hikaye online da oluyor hikaye oynamak istemezsen sadece onilene da satılıyor. almazsan zam gelebilir rockstar hala zam yapmdı oyunlara kaçırma çökkkk

Ferocious

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Erhan İPEK
Instagram
erhan._.ipek
Steam
https://steamcommunity.com/id/erhanbabaiste/
Twitter
f3r0ci0us
Discord
Ferøcious#3169
Reddit
brujhmo
şimdi parası olup rdr2 almayanlar büyük enayilik yapmış olacak ileride alamayabilirsin download time calculator sitesinden ne kadar sürede ineceğine bakabilirsin bir de steamden bak işte sistem gereksinimlerinde ne kadar depolama alanı istediğine bir şey değil iyi forumlar

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Ben 87 ye aldım iade ettim online modu aktif değildi oyun çok ağır ilerliyor işi olmayanlar için ideal bir oyun çalışan birisi için zaman kaybı Türkçe olsa oynanır belki ama adamlar Türkiye yi sallamıyorlar bu Rock stara ayar oluyorum çoğu oyunu Türkçe değil! Benim dilimi önemsemeyen bir firmayı zengin etmem!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,007
Üyeler
161,183
Son üye
mordz
Top Bottom