Rdr2 şuan alınır mı?

fiyatı iyi bence 1 ay önce falan epicte düşmüştü 90 küsürlere almıştım yanında online da çıkmıştı şaşırmıştım. Ama steamde online çıkar mı bilemem oyunda 150 Gb falandı sanırım

Ben aldım. Fiyatın daha düşmesi zor görünüyor. 119 gb indirmesi var. 2.0 mb/sn ile 17 saat sürdü.

Almayı düşünüyorum şuan 99 TL daha düşermi bide kaç gb indiriyor ve normal alınca direk rdr yi yanında online geliyomu bide 100mbps internetle kaç saatte iner
Bence alınır bundan aşağı fiyata düşeneceğini sanmıyorum. Benım daha oynamadığım bir sürü hikayeli olduğu için almadım. 162 dk'da iner. İnternetiniz stabilse. Bu gibi hesaplamalar için https://kacdakikadainer.com/ sitesini kullanabilirsiniz.

Almayı düşünüyorum şuan 99 TL daha düşermi bide kaç gb indiriyor ve normal alınca direk rdr yi yanında online geliyomu bide 100mbps internetle kaç saatte iner
alınır 3 4 saat te iner hikaye online da oluyor hikaye oynamak istemezsen sadece onilene da satılıyor. almazsan zam gelebilir rockstar hala zam yapmdı oyunlara kaçırma çökkkk

şimdi parası olup rdr2 almayanlar büyük enayilik yapmış olacak ileride alamayabilirsin download time calculator sitesinden ne kadar sürede ineceğine bakabilirsin bir de steamden bak işte sistem gereksinimlerinde ne kadar depolama alanı istediğine bir şey değil iyi forumlar

Ben 87 ye aldım iade ettim online modu aktif değildi oyun çok ağır ilerliyor işi olmayanlar için ideal bir oyun çalışan birisi için zaman kaybı Türkçe olsa oynanır belki ama adamlar Türkiye yi sallamıyorlar bu Rock stara ayar oluyorum çoğu oyunu Türkçe değil! Benim dilimi önemsemeyen bir firmayı zengin etmem!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,686
Üyeler
188,148
Son üye
sunia
Geri