Karakafa25
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Rdr 1 var mı?
Son düzenleme:
Alınır kanka büyük zam gelicektir muhtemelenAlmayı düşünüyorum şuan 99 TL daha düşermi bide kaç gb indiriyor ve normal alınca direk rdr yi yanında online geliyomu bide 100mbps internetle kaç saatte iner
120gb alınır 3mb de 12 saatAlmayı düşünüyorum şuan 99 TL daha düşermi bide kaç gb indiriyor ve normal alınca direk rdr yi yanında online geliyomu bide 100mbps internetle kaç saatte iner
Red Dead Redemption ps3 özel oyun ama remaster şu an yapılıyor sanırım. Ayrıca rdr2nin hikayesi ilk oyundan önce geçiyor bu yüzden sorun yok. Son olarak evet online dahil.Rdr 1 var mı yoksa direkt 2 diye bir başlıyor bu oyun ve Rdr 2 alırsam online da oynayabilirmiyim
bende normal sürüm var online girebiliyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oyunu al her kuruşuna değer başyapıt
Haklı olabilirsiniz yanlış biliyorum sanırımRDR nin her sürümüyle online geliyor diye biliyorum. Ultimate olanda online için oyun için para ek içerik vs de var.
Al.Almayı düşünüyorum şuan 99 TL daha düşermi bide kaç gb indiriyor ve normal alınca direk rdr yi yanında online geliyomu bide 100mbps internetle kaç saatte iner
Tşk ederim kardeşimRed Dead Redemption ps3 özel oyun ama remaster şu an yapılıyor sanırım. Ayrıca rdr2nin hikayesi ilk oyundan önce geçiyor bu yüzden sorun yok. Son olarak evet online dahil.