Rdr2 şuan alınır mı?

Almayı düşünüyorum şuan 99 TL daha düşermi bide kaç gb indiriyor ve normal alınca direk rdr yi yanında online geliyomu bide 100mbps internetle kaç saatte iner
red dead online yanında gelmiyor. Ultimate Edition alırsan online geliyor diye biliyorum

Almayı düşünüyorum şuan 99 TL daha düşermi bide kaç gb indiriyor ve normal alınca direk rdr yi yanında online geliyomu bide 100mbps internetle kaç saatte iner
Ben de 16mbps internet kullanıyorum gerekirse o bilgisayar sabaha kadar açık kalacak

Alınır

98 e alirsam online girebilir miyim?

forza 5 200 tl iken almadım su an daha ınmıyor o fıyata :(

daha iyi fiayata düşeceğini sanmam hatta ultimate edition paketini alsan yeme de yanında yat gibi duruyor. ki ileriyi de göremiyoruz artık bir anda zam çıkıyor dead cells gibi oyunlar bir anda zamlandı.

alınır bu fiyata. 5-6 saatte iner diye düşünüyorum kullanmazsan bu sürede interneti daha kısa sürede iner

şimdi parası olup rdr2 almayanlar büyük enayilik yapmış olacak ileride alamayabilirsin download time calculator sitesinden ne kadar sürede ineceğine bakabilirsin bir de steamden bak işte sistem gereksinimlerinde ne kadar depolama alanı istediğine bir şey değil iyi forumlar

Rdr 1 var mı yoksa direkt 2 diye bir başlıyor bu oyun ve Rdr 2 alırsam online da oynayabilirmiyim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,153
Üyeler
184,739
Son üye
Fahriçam
Geri