Neler Yeni

Öneri RDR2 vs Cyberpunk hangisini almalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
İkisi de var bende geçtikleri zaman dilimi olsun oyun dünyaları olsun farklı ama ben rdr2 derdim. Cyberpunk bence hikaye olarak kötü yazılmış. Spoiler vermeyelim ama bence bütün sonları oyunun kötü sonla bitiyor. Oyunun sonunda tatmin olmuyorsun. Saçma sapan bir şekilde bitiyor. Belki dizi olsa evet bu son yakışmış o dünyaya daha uygun daha gerçek diyebilirim ama oyuncu olarak oyunun sonunda bir şeyler başardığımı hissetmiyorum. Bütün hikayenin sonunda bunun için miydi? diyorsun.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İkisini de oynadım. RDR2 sanki bitmiyor. Her zaman bir sürprizle karşılaşma ihtimalin var o yüzden ondan daha çok keyif alıyorum açıkçası.

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
Hiçbirini oynamadım ve ikisi de farklı temalara sahip. Ama son zamanlarda YouTube'da RDR2 hakkında çok hoş detaylar gördüm, çok kaliteli duruyor. Yine de hikâyesi ve nasıl oynandığı hakkında hiçbir fikrim yok.

Cyberpunk 2077'yi hâlâ merak ediyorum fakat var olan sorunları şu an ne halde bilmiyorum. Onun dışında cyberpunk temalı oyunları çok severim, atmosferi çok güzel oluyor. Ama nedense eski heyecanım kalmadı bu oyun için. Belki büyük bir güncelleme ile oyun tekrardan öne çıkarsa o zaman düşünürüm.

Sonuç: Red Dead Redemption 2 diyorum 👍🏻

Top Bottom