Neler Yeni

rdr2 yi sevebilen varmi

Berk58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Berk kaşkaya
su rdr2 yi sevebilen var mi ya oyunu uzun yapcam diye gereksiz kasmislar goreve 20 dk da gidiyoprsun gorev 5 dk,grafikler normal gunumuze gore dinamikleri iyi okey gercekci ama gereksiz abartilan bir oyun bence sarmadi beni

TahinPekmez

80+ Silver
Resident evil 4 oyna

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,902
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Oyun eleştirmenleri bayıldı.
1680779290817.png

At sürmesi sıkıcı geliyorsa çekilmez, ona takılmazsan hayatında oynayacağın en iyi oyunlardan biri olur.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Sevemeyen var mı desen daha iyi olurdu hocam, ben bugüne kadar böyle bi oyun oynamadım, bi daha böyle bi oyun gelir mi bilinmez ❤️

dnmzysn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Yasin
su rdr2 yi sevebilen var mi ya oyunu uzun yapcam diye gereksiz kasmislar goreve 20 dk da gidiyoprsun gorev 5 dk,grafikler normal gunumuze gore dinamikleri iyi okey gercekci ama gereksiz abartilan bir oyun bence sarmadi beni
RDR 2 baş yapıt bir oyun
Oyunun yapım süresi harcanan para emek zaman bunlar kolay şeyler değil
Yaşın kaç bilmiyorum
Oyun yapımı zannettiğin kadar kolay bir şey değil en basit bir duvar için bile bi dünya zaman harcanıyor oyunun gerek hikayesi gerek online kısmı bence dünyanın en iyisi
Arthur Morgan karakteri çok iyi

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,021
İsim
Hacı
Ben nefret ediyorum 🤣
At sürme simülatörü :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,282
İsim
Yuzarsef
Yok aga ben sevemedim at süremesi falan çok uzun sürüyor üstüne harita çok büyük gezmesi ve uğraşması sıkıntı.

TİTAN.

80+ Platinum
kanka sana hitap etmiyordur banada hitap edmiyordu ama ilerde şans vericem şu an steamda tozlanıyor :D

Megan

80+ Silver
Boş yapmayın herkesin zevki farklı ben yavaş ve sinematik oyunu seviyorum bana göre muhteşem. Ben valorant sevmiyorum diye valorant çöp olmuyor herkesin bir zevki var. Abartılıyormuş bundan iyi oyun göster

Fathrain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih Kaval
Oyun bence gayet güzel hikayeli oynamadim arkadaşlarımla ekipçe takilıyoruz görev yapıyoruz aradaki sohbet muhabbet online olani daha eğlenceli geliyor bana. Hikaye modunu belki bir ara oynarım ama oyun grafik ve yapay zeka olarak gayet tatmin edici

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,899
Üyeler
167,901
Son üye
Osman96
Top Bottom