Neler Yeni

rdr2 yi sevebilen varmi

arturo

80+ Silver
dyıng lıght efsanedır bızde arkadaslarda dyıng lıght 2 oynadık gorev sarmıyor onda da ama oynamak co zevklı full zombı kestık bızde :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

nerden sonra aciliyor hatiurliyor musun hocam

atmosfer oynanis kalitesine laf yok zaten ama hikayede sahsen dedigin hicbir olayi bulamadim siradan bir hikaye iste
chapter1 çok sıkıcı zaten max 1 saat sürüyor chapter 2 de oyun açılıyor

Megan

80+ Silver
Oyun bence gayet güzel hikayeli oynamadim arkadaşlarımla ekipçe takilıyoruz görev yapıyoruz aradaki sohbet muhabbet online olani daha eğlenceli geliyor bana. Hikaye modunu belki bir ara oynarım ama oyun grafik ve yapay zeka olarak gayet tatmin edici
Mutlaka hikayesini de bitirmelisin

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
su rdr2 yi sevebilen var mi ya oyunu uzun yapcam diye gereksiz kasmislar goreve 20 dk da gidiyoprsun gorev 5 dk,grafikler normal gunumuze gore dinamikleri iyi okey gercekci ama gereksiz abartilan bir oyun bence sarmadi beni
Hikayenin başları biraz sıkıcı geldi evet ama oyunun 3.-4. saatlerinde beğenmeye başladım. Dünyasıyla, grafikleriyle, temasıyla bence muhteşem bir oyun. (Western aşığıyım)

arturo

80+ Silver
Genel olarak güzel, eğlenceli sayılır ama hayatımda gördüğüm en overrated şey. rockstar oyunları genel olarak aşırı aşırı abartılıyor. Abartıcıların markadan maaş aldığını düşünüyorum.
bu söylemen için oyunu 10 dk oynayıp kapatman lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Muhammet ali
Hayatımda oynadığım en güzel hikayeli oyun

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
bu söylemen için oyunu 10 dk oynayıp kapatman lazım
60 saat falan oynadım. Yapılabilecek hemen hemen herşeyi yapmaya çalıştım sayılır. Haritada gitmedigim yer kalmadı.

60 saat falan oynadım. Yapılabilecek hemen hemen herşeyi yapmaya çalıştım sayılır. Haritada gitmedigim yer kalmadı.
Görev olarak nerelere geldiğimi hatirlamiyorum fakat ilerlemiştim baya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,014
Üyeler
167,765
Son üye
Blaser42
Top Bottom