rdr2 yi sevebilen varmi

dyıng lıght efsanedır bızde arkadaslarda dyıng lıght 2 oynadık gorev sarmıyor onda da ama oynamak co zevklı full zombı kestık bızde :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nerden sonra aciliyor hatiurliyor musun hocam

atmosfer oynanis kalitesine laf yok zaten ama hikayede sahsen dedigin hicbir olayi bulamadim siradan bir hikaye iste
chapter1 çok sıkıcı zaten max 1 saat sürüyor chapter 2 de oyun açılıyor

Oyun bence gayet güzel hikayeli oynamadim arkadaşlarımla ekipçe takilıyoruz görev yapıyoruz aradaki sohbet muhabbet online olani daha eğlenceli geliyor bana. Hikaye modunu belki bir ara oynarım ama oyun grafik ve yapay zeka olarak gayet tatmin edici
Mutlaka hikayesini de bitirmelisin

su rdr2 yi sevebilen var mi ya oyunu uzun yapcam diye gereksiz kasmislar goreve 20 dk da gidiyoprsun gorev 5 dk,grafikler normal gunumuze gore dinamikleri iyi okey gercekci ama gereksiz abartilan bir oyun bence sarmadi beni
Hikayenin başları biraz sıkıcı geldi evet ama oyunun 3.-4. saatlerinde beğenmeye başladım. Dünyasıyla, grafikleriyle, temasıyla bence muhteşem bir oyun. (Western aşığıyım)

Genel olarak güzel, eğlenceli sayılır ama hayatımda gördüğüm en overrated şey. rockstar oyunları genel olarak aşırı aşırı abartılıyor. Abartıcıların markadan maaş aldığını düşünüyorum.
bu söylemen için oyunu 10 dk oynayıp kapatman lazım

Hayatımda oynadığım en güzel hikayeli oyun

bu söylemen için oyunu 10 dk oynayıp kapatman lazım
60 saat falan oynadım. Yapılabilecek hemen hemen herşeyi yapmaya çalıştım sayılır. Haritada gitmedigim yer kalmadı.

60 saat falan oynadım. Yapılabilecek hemen hemen herşeyi yapmaya çalıştım sayılır. Haritada gitmedigim yer kalmadı.
Görev olarak nerelere geldiğimi hatirlamiyorum fakat ilerlemiştim baya

Geri