Neler Yeni

rdr2 yi sevebilen varmi

*CaptainVictory*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Zafer Baki Yıldız
su rdr2 yi sevebilen var mi ya oyunu uzun yapcam diye gereksiz kasmislar goreve 20 dk da gidiyoprsun gorev 5 dk,grafikler normal gunumuze gore dinamikleri iyi okey gercekci ama gereksiz abartilan bir oyun bence sarmadi beni
reis herkezi saracak diye bir şey yok.
ayrıca bu arada gereksiz abartılan oyun demen hiç etik değil linç yiyebilirsin.

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Herkes rdr 2' yi anlayamıyor maalesef. Oyunun içine girip karakteri anlamak gerek. Oyun İngilizce ise ve sen bilmiyorsan zaten problem oradadır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rdr 2 oynayabileceğin en iyi karakter gelişimine sahip oyundur. Beğenmeyen varsa oyun falan oynamasın.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,577
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Şuana kadar oynama gereği duymadım. Dying Light'ta zombilerin kafalarını patlatıyom şuanlık.
Trainer de indirdim pire gibi 100 metreye zıplaya zıplaya gidiyom. Çok eğlenceli bea :D ajshshsjs

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
Fatih
GOTYde büyük hakkı yenmiş garibimin.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Genel olarak güzel, eğlenceli sayılır ama hayatımda gördüğüm en overrated şey. rockstar oyunları genel olarak aşırı aşırı abartılıyor. Abartıcıların markadan maaş aldığını düşünüyorum.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Herkes rdr 2' yi anlayamıyor maalesef. Oyunun içine girip karakteri anlamak gerek. Oyun İngilizce ise ve sen bilmiyorsan zaten problem oradadır.

Rdr 2 oynayabileceğin en iyi karakter gelişimine sahip oyundur. Beğenmeyen varsa oyun falan oynamasın.
Muhtemelen ara sahne gelince bütün tuşlara basıp ara sahneleri geçiyolar. Hikaye, hikaye anlatımı, atmosfer cart curt farketmeksizin daha iyi bi oyun oynamadım. Gta6 nın da rdr2 yi saydığım 3 özellik yönünden geçebileceğini düşünmüyorum

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
sevebilen değil sevmeyen varmı?

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
Gozalak
bende hikayesi yok sadece online var
oynana saat 750...

ama bikaç ay ara verdikten sorna şuan 5 dk durmak gelmiyor oyunda

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Tercih meselesi. Cyberpunk 2077 satın aldım açık dünya + hikaye odaklı giderken 40 saat sonra baydı daha da sarmadı. Cyberpunk'ı bırakıp, 350+ saat oynadığım oyun RDR2 yeniden başladım ve son iki haftada 96 saat oynamışım :)

Berk58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Berk kaşkaya
RDR 2 baş yapıt bir oyun
Oyunun yapım süresi harcanan para emek zaman bunlar kolay şeyler değil
Yaşın kaç bilmiyorum
Oyun yapımı zannettiğin kadar kolay bir şey değil en basit bir duvar için bile bi dünya zaman harcanıyor oyunun gerek hikayesi gerek online kısmı bence dünyanın en iyisi
Arthur Morgan karakteri çok iyi
bende yazılımcıyım oyuna laf etmedım zaten sadece hıkayesını uzun yapacam dıye gereksız kasmıslar bence dedım

Oyun bence gayet güzel hikayeli oynamadim arkadaşlarımla ekipçe takilıyoruz görev yapıyoruz aradaki sohbet muhabbet online olani daha eğlenceli geliyor bana. Hikaye modunu belki bir ara oynarım ama oyun grafik ve yapay zeka olarak gayet tatmin edici
aynen bende arkadasla onlıne oynamak ıcın aldım aslında ama hıkayesını denıyeyım dedım cok sarmadı tam dıyorum guzel gıbı sonra bır gorev verıyor 15 dk at arabası suruyon

arturo

80+ Silver
su rdr2 yi sevebilen var mi ya oyunu uzun yapcam diye gereksiz kasmislar goreve 20 dk da gidiyoprsun gorev 5 dk,grafikler normal gunumuze gore dinamikleri iyi okey gercekci ama gereksiz abartilan bir oyun bence sarmadi beni
grafikler müq gerçeklik efsane atmosfer efsane karakter en deyatlı işlenmiş karakter diye geçiyor at sürmesi biraz sıkabilir. oyunun başları sıkıcı ama sonra açılıyor resmen

Berk58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Berk kaşkaya
Şuana kadar oynama gereği duymadım. Dying Light'ta zombilerin kafalarını patlatıyom şuanlık.
Trainer de indirdim pire gibi 100 metreye zıplaya zıplaya gidiyom. Çok eğlenceli bea :D ajshshsjs
dyıng lıght efsanedır bızde arkadaslarda dyıng lıght 2 oynadık gorev sarmıyor onda da ama oynamak co zevklı full zombı kestık bızde :)

grafikler müq gerçeklik efsane atmosfer efsane karakter en deyatlı işlenmiş karakter diye geçiyor at sürmesi biraz sıkabilir. oyunun başları sıkıcı ama sonra açılıyor resmen
nerden sonra aciliyor hatiurliyor musun hocam

Muhtemelen ara sahne gelince bütün tuşlara basıp ara sahneleri geçiyolar. Hikaye, hikaye anlatımı, atmosfer cart curt farketmeksizin daha iyi bi oyun oynamadım. Gta6 nın da rdr2 yi saydığım 3 özellik yönünden geçebileceğini düşünmüyorum
atmosfer oynanis kalitesine laf yok zaten ama hikayede sahsen dedigin hicbir olayi bulamadim siradan bir hikaye iste

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
dyıng lıght efsanedır bızde arkadaslarda dyıng lıght 2 oynadık gorev sarmıyor onda da ama oynamak co zevklı full zombı kestık bızde :)

nerden sonra aciliyor hatiurliyor musun hocam

atmosfer oynanis kalitesine laf yok zaten ama hikayede sahsen dedigin hicbir olayi bulamadim siradan bir hikaye iste
70 saat civarı oyunu oynamış biri olarak söylüyorum. Hikayesini 2 saat oynayarak tatmin olamazsın zaten. Oyunu min 15-20 saat oyna belli bir yere kadar gel ondan sonra tekrar gözden geçirirsin.

Top Bottom