Öneri RE Revelations 2 alınır mı?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
Steam'de bakiyem 3TL ve 1,56TL'ye RE Revelations 2'yi buldum. Daha önce hiç RE oynamadım. Nasıl bir oyun sizce? Hangi oyunun devamı, eğer önceki oyununu oynamazsam hikaye askıda kalır mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
1.5 tl bir şey değil al oyna beğenmessen iade edersin.

1.5 TL bir şey değil al oyna beğenmessen iade edersin.
Orası öyle zaten de ben şeyi merak ediyorum; acaba hikaye, mekanik, grafik açısından iyi bir oyun mu? Başka bir oyunun devamı mı vb.?

1.5 TL bir şey değil al oyna beğenmessen iade edersin.
:D
Steam'de bakiyem 3TL ve 1,56TL'ye RE Revelations 2'yi buldum. Daha önce hiç RE oynamadım. Nasıl bir oyun sizce? Hangi oyunun devamı, eğer önceki oyununu oynamazsam hikaye askıda kalır mı?
al kanka denemiş olursun
kötüyse de 1.5tl zaten denemeye değer
soruyu okumamıştım pardon

:D

al kanka denemiş olursun
kötüyse de 1.5tl zaten denemeye değer
İade ederim, ancak denemeden önce sizin de bir fikrinizi almak istiyorum. Eğer kötüyse ve hikaye askıda kalacaksa hiç başlamamak daha iyi. Hem iade sürecini bekleme vb. olmaz.

Zamanında oynadığımda gayet güzel bir korku, hayatta kalma, aksiyon oyunuydu. Eski Resident Evil oyunlarındaki kısıtlı envanter ile yaşanan tedirginliği veren bir oyundur. Ben tavsiye ederim. Oyun bölüm bölüm çıkmıştı yani 1.5 TL'lik olan sadece 1. bölüm oyunun tamamı 24 TL deluxe edition diye geçiyor. Eğer oynamadıysan 13.80 TL'lik Resident Evil Revelations ilk oyununu al o da güzeldir hem denemiş olursun beğenirsen 2. oyunu alırsın.

Zamanında oynadığımda gayet güzel bir korku, hayatta kalma, aksiyon oyunuydu. Eski Resident Evil oyunlarındaki kısıtlı envanter ile yaşanan tedirginliği veren bir oyundur. Ben tavsiye ederim. Oyun bölüm bölüm çıkmıştı yani 1.5 TL'lik olan sadece 1. bölüm oyunun tamamı 24 TL deluxe edition diye geçiyor. Eğer oynamadıysan 13.80 TL'lik Resident Evil Revelations ilk oyununu al o da güzeldir hem denemiş olursun beğenirsen 2. oyunu alırsın.
Bölüm bölüm olduğunu biliyorum. Para biriktirip diğer bölümlerini de alırım ilerleyen zamanlarda. İlk oyunu ile bu oyunun bağlantısı var mı? İlkini oynamasam hikaye anlamında sorun yaşar mııyım?

Bölüm bölüm olduğunu biliyorum. Para biriktirip diğer bölümlerini de alırım ilerleyen zamanlarda. İlk oyunu ile bu oyunun bağlantısı var mı? İlkini oynamasam hikaye anlamında sorun yaşar mııyım?
Hayır herhangi bir bağlantısı yok farklı hikayeler. Zaten karakterlerde farklı.

Oyunun bölümlerini sonradan satın alman gerekiyor diye biliyorum. İndirim zamanı serious sam veya Haylayf al parana değsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alternatif olarak Just Cause 2 2,29
Metal Gear Solid 5 Ground Zeroes 3,10
Brothers a Tale of Two Sons 2,40 (hikaye için enfes)
XIII Classic 2,87

Son düzenleme:
Oyunun bölümlerini sonradan satın alman gerekiyor diye biliyorum. İndirim zamanı serious sam veya Haylayf al parana değsin

Alternatif olarak Just Cause 2 2,29
Metal Gear Solid 5 Ground Zeroes 3,10
Brothers a Tale of Two Sons 2,40 (hikaye için enfes)
XIII Classic 2,87
Teşekkür ederim önerileriniz için. Saydığınız tüm oyunlara sahibim ve konu da eski zaten. Yine de teşekkürler.

Hocam oyun nasıl? Biraz anlatır mısınız? Gene indirime girmiş de bende almayı düşünüyorum.
İlk bölümü oynadım. 2-2.5 saat gibi bir sürede bitti. Ben beğendim açıkçası. Bulmacaları, karakterlerin kontrolü-oynanışı, loot ve map dizaynı, korku-gerilim öğeleri keyif verdi bana. Eğer o fiyata daha iyi bir alternatif bulamıyorsanız ya da o alternatiflere sahipseniz bir şans verebilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,657
Üyeler
174,599
Son üye
Mimar_DraculaNecmi
Geri