Öneri RE Revelations 2 alınır mı?

Teşekkür ederim önerileriniz için. Saydığınız tüm oyunlara sahibim ve konu da eski zaten. Yine de teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk bölümü oynadım. 2-2.5 saat gibi bir sürede bitti. Ben beğendim açıkçası. Bulmacaları, karakterlerin kontrolü-oynanışı, loot ve map dizaynı, korku-gerilim öğeleri keyif verdi bana. Eğer o fiyata daha iyi bir alternatif bulamıyorsanız ya da o alternatiflere sahipseniz bir şans verebilirsiniz.
Tarihe hiç bakmadım Valla

Teşekkür ederim önerileriniz için. Saydığınız tüm oyunlara sahibim ve konu da eski zaten. Yine de teşekkürler.

İlk bölümü oynadım. 2-2.5 saat gibi bir sürede bitti. Ben beğendim açıkçası. Bulmacaları, karakterlerin kontrolü-oynanışı, loot ve map dizaynı, korku-gerilim öğeleri keyif verdi bana. Eğer o fiyata daha iyi bir alternatif bulamıyorsanız ya da o alternatiflere sahipseniz bir şans verebilirsiniz.
Anladım hocam teşekkür ederim ilginiz için.

Oyunun bölümlerini sonradan satın alman gerekiyor diye biliyorum. İndirim zamanı serious sam veya Haylayf al parana değsin

Alternatif olarak Just Cause 2 2,29
Metal Gear Solid 5 Ground Zeroes 3,10
Brothers a Tale of Two Sons 2,40 (hikaye için enfes)
XIII Classic 2,87

Peki Witcher serisi nasıldır? Hem fiyatı da oldukça uygun.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Peki Witcher serisi nasıldır? Hem fiyatı da oldukça uygun.
Güzeldir Witcher serisi. İlk oyunu biraz eski hissettirebilir ve oynarken sıkılabilirsiniz mekaniklerden falan. Ama 2. oyundan başlayarak alıp oynamanızı tavsiye ederim. İlk oyunun hikayesini bir yerden özet şeklinde okuyun, 3. oyunun da GOTY sürümünü falan alın, daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,098,816
Üyeler
174,787
Son üye
baturch
Geri