federalper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,306
bu hatayı alıyorumhizmetler den sysmain veya hızlı getırmeyı acmanız lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sonra yıne aynı hatayı alabılırsın ama yenıden sına dıye buton cıkacak ona bas duzelır.
@Özgürcanhizmetler den sysmain veya hızlı getırmeyı acmanız lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sonra yıne aynı hatayı alabılırsın ama yenıden sına dıye buton cıkacak ona bas duzelır.
Msconfige gir hizmetlerden aç hızlı getirmeyi.
öyle bir şey yok bende sysmain var bendeMsconfige gir hizmetlerden aç hızlı getirmeyi.
Windows 7 de adı hızlı getirmeydi. Kusura bakmayın yanlış yazdım msconfige girip hizmetler bölümünden SysMaini bulun aktif hale getirin.öyle bir şey yok bende sysmain var bende
aktif hale getirdim fakat yanında durduruldu yazıyoWindows 7 de adı hızlı getirmeydi. Kusura bakmayın yanlış yazdım msconfige girip hizmetler bölümünden SysMaini bulun aktif hale getirin.
Aktif hale getirin sonra services.msc'den açın.aktif hale getirdim fakat yanında durduruldu yazıyo
otomatıge alın sadece sonra baslat tusuna basın sonra tekrar deneyın yada pc yenıden baslatın aynı seyaktif hale getirdim fakat yanında durduruldu yazıyo
otamtikte başlat dedğim zaman öyle oluyorotomatıge alın sadece sonra baslat tusuna basın sonra tekrar deneyın yada PC yenıden baslatın aynı sey
sistemle alakalı sorun olabılır(windows 10la alakalı yanı) bu konuda cozumler bılmıyorum bazı modıfye sıstemler kullandıgımda oluyordu ıcınde dosyalar eksık olabılır formatdan baska care gormuyorum ılla kullancaksınız o ozellıgıotamtikte başlat dedğim zaman öyle oluyor
hayır yönetici iznim yok galibasistemle alakalı sorun olabılır(windows 10la alakalı yanı) bu konuda cozumler bılmıyorum bazı modıfye sıstemler kullandıgımda oluyordu ıcınde dosyalar eksık olabılır formatdan baska care gormuyorum ılla kullancaksınız o ozellıgı