Arthur Morgan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 5,052
Nedense ilk ben cevap yazsam bile 2. cevap yazan platinium+80 oluyor ve herkes platiniumu beğenirken benim hiç reaksiyon almadığım zamanlar oluyor
Nedense ilk ben cevap yazsam bile 2. cevap yazan platinium+80 oluyor ve herkes platiniumu beğenirken benim hiç reaksiyon almadığım zamanlar oluyor
Cevabı reaksiyon almak için mi veriyorsun
isteyen istediği kişiye verir kimse ilk ben yazdım bana verin diyemezNedense ilk ben cevap yazsam bile 2. cevap yazan platinium+80 oluyor ve herkes platiniumu beğenirken benim hiç reaksiyon almadığım zamanlar oluyor
vermediekstra bilgi vermiştir
vermedi
Yardım ediyorum adama karşılığında reaksiyon almam gerekmez mi? Senin için çok önemli değil gibi reaksiyon sıfırlayalım desek sıfırlarsın bu arada tavırların sertCevabı reaksiyon almak için mi veriyorsun
Mesaj sayısıBen daha farklı bir şey sorayım o zaman. Bu bronz, silver vs. neye göre veriliyor?
Forumun amacı insanları yardım etmek burda boş konu açıp dert yakınmak değil reaksiyonlarımın verebilsem hespini verirdim sana sıkıntı yok fakat insanlar istediğine reaksiyon verebilir bunun için konu açmak aşırı saçmaYardım ediyorum adama karşılığında reaksiyon almam gerekmez mi? Senin için çok önemli değil gibi reaksiyon sıfırlayalım desek sıfırlarsın bu arada tavırların sert