RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,931
Çünkü arkadaşın rütbesi 80+ titanium falan ya bilgilidir belki (!)

kusura bakma ama bu konu saçma olmuş biraz. isteyen verir isteyen vermez. benim 1.5K 2K tıklanan rehberlerim var beğenen toplam 40 kişi ama sen o 40 kişi beğenmiş geri kalan nerde yerşne 2K kişi yararlanmış diyip sevinmen gerekir yada bu 1 kişi bile olsa.Yardım ediyorum adama karşılığında reaksiyon almam gerekmez mi? Senin için çok önemli değil gibi reaksiyon sıfırlayalım desek sıfırlarsın bu arada tavırların sert
Kimse kimseye reaksiyon vermek zorunda değil.Yardım ediyorum adama karşılığında reaksiyon almam gerekmez mi? Senin için çok önemli değil gibi reaksiyon sıfırlayalım desek sıfırlarsın bu arada tavırların sert
Reaksiyon vermek zorunda değil kimse.Yardım ediyorum adama karşılığında reaksiyon almam gerekmez mi? Senin için çok önemli değil gibi reaksiyon sıfırlayalım desek sıfırlarsın bu arada tavırların sert
Ama şimdi arkadaşta haklı. Rütbesi en yüksek olan en çok beğeniyi alıyor beğeniye göre ise hediyeler oluyor zamanla. Ben konunun cevabını versem bile bi insan ya kopyalıyo değiştiriyo aynısını yazıyorilk cevabı vermek reaksiyon almak anlamına gelmez.
Tamamen mesajınızı okuyanın kendi iradesine bağlı bir durum
İzlediğiniz yol doğru değil bu arada![]()
Demek istediğimi anlamışsınız teşekkürlerAma şimdi arkadaşta haklı. Rütbesi en yüksek olan en çok beğeniyi alıyor beğeniye göre ise hediyeler oluyor zamanla. Ben konunun cevabını versem bile bi insan ya kopyalıyo değiştiriyo aynısını yazıyor![]()
Ve savaş başlatıcak cümleyi verdinizCevabı reaksiyon almak için mi veriyorsun
Beni çoğu kişi beğenmiyor.Ben çok takmıyorum bu reaksiyonu hatta kaç reaksiyonum var onu bile bilmiyorum şimdi görürüm ama gerçekten rütbesi yüksek olan kişileri daha çok beğeniyorlar.
Seni beğenmemize gerek yok sen zaten hep beğenilecek mesajlar atıyorsunBeni çoğu kişi beğenmiyor.
sad
Seni beğenmemize gerek yok sen zaten hep beğenilecek mesajlar atıyorsun![]()