Realme kullanan birisi olarak söylüyorum git redmi al aga çok saçma bir altyapısı var parçası her yerde yok kılıfı falan redmi note 11 iyidirArkadaşlar abim ve ben yeni telefon alacağız ama ikisi arasında kaldık abim çok kamera, az oyun için kullanacak
Ben ise az kamera çok oyun oynayacağım ikisi arasında kaldık redmi note 11mi real me 8 mi?
aga sen realme 8 fanı mısın ya ne zaman telefon postu görsem realme 8 cisin banada bi öneri yapar mısın 6k civarı bütçe kamera için en iyi telefon nedir realme8 dışındaRealme 8
Biz internetten alacağımız için kılıf sorun yok parçası nerken neyi kastettin onu anlamadımRealme kullanan birisi olarak söylüyorum git redmi al aga çok saçma bir altyapısı var parçası her yerde yok kılıfı falan redmi note 11 iyidir
Neden real me almıyorsun sorabilirmiyim?aga sen realme 8 fanı mısın ya ne zaman telefon postu görsem realme 8 cisin banada bi öneri yapar mısın 6k civarı bütçe kamera için en iyi telefon nedir realme8 dışında![]()
Koruyucu cam kılıf vb her telefoncuda bulamıyorsun kısası o.Biz internetten alacağımız için kılıf sorun yok parçası nerken neyi kastettin onu anlamadım
Post automatically merged:
Neden real me almıyorsun sorabilirmiyim?
Ne alaka ? O fiyatta En iyi cihaz Realme 8. Başka cihaz önermem daha iyisi varken.aga sen realme 8 fanı mısın ya ne zaman telefon postu görsem realme 8 cisin banada bi öneri yapar mısın 6k civarı bütçe kamera için en iyi telefon nedir realme8 dışında![]()
Biz internetten sipariş ederiz ama işlemci,kamera olarak redmi note 11 mi daha iyi real me 8 miKoruyucu cam kılıf vb her telefoncuda bulamıyorsun kısası o.
Redmi al güvene al kendini realme kullanılmaz aga benceBiz internetten sipariş ederiz ama işlemci,kamera olarak redmi note 11 mi daha iyi real me 8 mi