Ekran super amoled olması ve ram hariç üstün bir tarafını pek göremedim. Bende nfc kullanıyorum, o yüzden baktım ama geçiş için aman aman bir sebep yok sanki.Poco x3 nfc den geçilir mi sizce 6-64 cihaz
Yani bana da öyle geldi. Zamanında 128 gb alsaydim iyi olurduEkran super amoled olması ve ram hariç üstün bir tarafını pek göremedim. Bende nfc kullanıyorum, o yüzden baktım ama geçiş için aman aman bir sebep yok sanki.
128 benim cihaz, 32gb sd kart var. Tüm işimi görüyor. Sadece ufak oğlum telefon diye sıkıştırmaya başladı, acaba cihaz değiştirsem mi diyordum hocamYani bana da öyle geldi. Zamanında 128 gb alsaydim iyi olurdu
Benim cihaz yurtdışı sim 1 kapalı imei yok128 benim cihaz, 32gb sd kart var. Tüm işimi görüyor. Sadece ufak oğlum telefon diye sıkıştırmaya başladı, acaba cihaz değiştirsem mi diyordum hocam
Bir yanlışın olmasın Benim cihazda yurtdışı, bir slot boş ve hafıza kartı kullanıyorumBenim cihaz yurtdışı sim 1 kapalı imei yok
Sim2 imei atılı.sd card ta takamiyorum sim 2 boş olması gerekiyor 3 5 GB boş yerle yaşıyoruz
Bir bakarmisin ayarlardan veya simi çıkarıpBir yanlışın olmasın Benim cihazda yurtdışı, bir slot boş ve hafıza kartı kullanıyorum
SAdece yeni üyelere mi indirim var. Eski üyeyim 8999 tl oluyor sepetteRealme 10 fiyatı, teknik özellikleri, Realme 10 modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Realme 10 fiyatı, teknik özellikleri, Realme 10 modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Üye olup sepete eklerseniz 8279₺'ye düşüyor. Normalde 128GB versiyonu bile 8.5K civarında satılıyor. Bu fiyata kaçırılmayacak cihaz.
Bütün üyelereydi indirim ama maalesef gün içinde bitmiş sanırsam. Geceye özeldi indirim muhtemelen, kısa sürmüştür.SAdece yeni üyelere mi indirim var. Eski üyeyim 8999 TL oluyor sepette