Neler Yeni

Realme GT 2 Pro 8GB/128GB - 12999TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Merhaba sipariş ettim mediadan ancak bazı arkadaşlara kulaklık gitmiş bazısına gitmemiş kendiniz ekleyince direk fiyat artıyor acaba neden bu şekilde oldu ? Banada gelir mi acaba kulaklık

dmns24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Sefa Duman
Alıpta kullanan arkadaşlar geri bildirim yapabilir mi ? Genel kullanımda ısınma problemi var mı ?

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Mediamarktta siyah olanın stoğu var gibi görünüyor isteyen alabilir

Robius

80+ Bronze
Alıpta kullanan arkadaşlar geri bildirim yapabilir mi ? Genel kullanımda ısınma problemi var mı ?
Ekran parlaklığını çok açarsanız biraz ısınıyor onun harici ısınma yok gibi. Ekran süresi olarak 8 saat civarı aldım, henüz 2 kere şarj ettim.

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Xiaomi Mi 12 T Pro ( Yurtdışı )
Samsung S21 Ultra ( Exynos Yurtiçi )
OnePlus 9 Pro ( Yurtdışı )
Realme Gt2 Pro ( Yurtiçi )

Kıyaslarsak hangisi mantıklı?

Yazılımsal sorunu olmasın, kamerası güzel olsun ( Video stabilizasyon, Selfie özellikle )

Isınmasın, performans ve bataryası iyi olsun.

Dediğinizde hangisi?
Isınmasın ve bataryası iyi olsun diyorsan oneplus 9 proyu direkt ele yurtiçi olarak gt2 pro bence alınabilir

umit88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ümit
Uygunsuz davranış
30 dakkada full "SARZ" olmakta telefonu mükemmel yapıyorsa. neyse bişey demiyorum :kekw: :kekw:
Kardeşim özellikleri belli herkesin malumu, benim en hoşuma giden özellikleri hızlı şarjı ve ekran kalitesi oldu , eşek gibi anirmaya ne hacet ?

şahin doğan

80+ Platinum
30 dakkada full "SARZ" olmakta telefonu mükemmel yapıyorsa. neyse bişey demiyorum :kekw: :kekw:
Yapıyor. Bataryası istediği kadar berbat olsun 15-20 dakikada %80'e ulaştıktan sonra kim takar bataryayı. S22 alıp 4-4.5 saat kullanıp 1.30 saat şarj etmek var, bu cihazı alıp 6 saat kullanıp 30 dakika şarj etmek var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xiaomi Mi 12 T Pro ( Yurtdışı )
Samsung S21 Ultra ( Exynos Yurtiçi )
OnePlus 9 Pro ( Yurtdışı )
Realme Gt2 Pro ( Yurtiçi )

Kıyaslarsak hangisi mantıklı?

Yazılımsal sorunu olmasın, kamerası güzel olsun ( Video stabilizasyon, Selfie özellikle )

Isınmasın, performans ve bataryası iyi olsun.

Dediğinizde hangisi?
Ne beklediğine bağlı. En başta YD olduğundan YD cihazları ben elerdim. Kamera, Premium cihaz istiyorsan S21 Ultra, hızlı şarj, oyun performansı istiyorsan GT 2 Pro.

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
düzgün bi selfie kameralı telefon üretemediler bi türlü s20fe de aldım yine güzel değil. bu telefonun selfie kamerası nasıl?

şahin doğan

80+ Platinum
düzgün bi selfie kameralı telefon üretemediler bi türlü s20fe de aldım yine güzel değil. bu telefonun selfie kamerası nasıl?
S20 FE'den iyi değil diyebilirim. İyi bir ön kamera istiyorsan Düz S serisi (FE değil) veya iphone alman lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Nebi Okumuş
Stoklar tekrar yenilendi. Bende çektim bir tane bakalım.

Batarya performansını merak edenler için, rakiplerinden sadece 13 pro maxın gerisinde kalıyor. 3-4 döngü içinde pil iyice kendine geldi şarjı gayet tatmin edici bu arada. (Oyun oynamıyorum 2günü çıkarıyor.)

Top Bottom