şahin doğan
80+ Platinum
Değer.Mi note 10 lite dan geçmeye değer mi ?
Değer.Mi note 10 lite dan geçmeye değer mi ?
PUBG yüzünden. 11T'de 90 FPS varken 11T Pro'da yok. Cihazın gücü ile alakası yok yani.Bu telefon neden PUBG de 60fps üstünü vermiyor?
@şahin doğan fikriniz varmı
Öyle bi anlatıyorlar ki telefonu konuda, 13 promu satıp 14 pro alacaktım bu hafta içerisinde, şimdi 13 proyu satıp bunu alıp 20K cebime koyacağım sanırımPUBG yüzünden. 11T'de 90 FPS varken 11T Pro'da yok. Cihazın gücü ile alakası yok yani.
Xiaomi Mi 12 T Pro ( Yurtdışı )Fiyat/özellik olarak iyi bir oranla piyasaya girmiş. Telefon alacaklar değerlendirebilir. Ben almayı düşünüyorum.
REALME GT2 Pro 128GB Akıllı Telefon Çelik Siyahı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
REALME GT2 Pro 128GB Akıllı Telefon Çelik Siyahı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübünewww.mediamarkt.com.tr
REALME GT2 Pro 128GB Akıllı Telefon Su Yeşili Fiyat & Özellik | MediaMarkt
REALME GT2 Pro 128GB Akıllı Telefon Su Yeşili fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne kawww.mediamarkt.com.tr
Realme GT 2 Pro (8GB+128GB) Akıllı Telefon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Realme GT 2 Pro (8GB+128GB) Akıllı Telefon en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Realme GT 2 Pro (8GB+128GB) Akıllı Telefon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Realme GT 2 Pro (8GB+128GB) Akıllı Telefon en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Realme GT 2 Pro (8GB+128GB) Su Yeşili fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Realme GT 2 Pro (8GB+128GB) Su Yeşili fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Detaylı özellikleri:
Realme GT2 Pro - Full phone specifications
www.gsmarena.com
Üstünde film ile geliyor, bence yeterli cam koruyucular dokunmatigi bozuyor.Satın alan arkadaşlara iki sorum olacak;
İlki, telefonun kırılmaz cam koruması üstüne yapışık geliyor sanırım doğru mudur?
İkincisi de üstünde gelen idare eder mi yoksa yeni ve daha iyisini taktırmalı mıyız?