Neler Yeni

Realme GT 2 Pro 8GB/128GB - 12999TL

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
Arkadaşlar bölgenizdeki teknosa, media markt ve vatan bilgisayar şubelerini arayıp stok sorun, stok varsa fiziksel olarak gidip alın, internetten siparişte, siparişiniz iptal olabilir, havale geçmeyebilir, fiyatlar artabilir. Ben olsam asla şansa bırakmayıp şubelere fiyat sorup anında gidip alırdım, bu fiyat kumar oynanmayacak bir fiyat arkadaşlar. Ayrıca 400 dolarlık 8 gen 2 meizu 20, 300 dolarlık 8gb 256 lık realme gt neo 5 se ve 290 dolarlık 8gb 256 poco F5 diğer adı ile "note 12 turbo" gelene kadar şuan alınabilecek en iyi f/p telefon realme gt2 produr.

Son düzenleme:

Penguen

80+ Silver
Acaba bu telefonlar Türkiye'deki Oppo fabrikasında mı üretiliyor? O yüzden mi ucuz? Yoksa tanıtım amaçlı mı. Note 12 Turbo'yu öven birkaç kişi daha gördüm. Yakın zamanda telefon alabilirim ama Xiaomi'ye yazılımın çöplüğünden dolayı çekinceli yaklaşıyorum. Zaten şu anda Xiaomi kullanıyorum.
Note 12 Turbo da yakın fiyattan mı gelir diye soruyorum.

Robius

80+ Bronze
Acaba bu telefonlar Türkiye'deki Oppo fabrikasında mı üretiliyor? O yüzden mi ucuz? Yoksa tanıtım amaçlı mı. Note 12 Turbo'yu öven birkaç kişi daha gördüm. Yakın zamanda telefon alabilirim ama Xiaomi'ye yazılımın çöplüğünden dolayı çekinceli yaklaşıyorum. Zaten şu anda Xiaomi kullanıyorum.
Telefon Çin'de üretiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
murat
Ben alırken de çıkmamıştı, araştırınca size attığım yazıyı gördüm ve tek çekim yaptım maalesef. Alan arkadaşlardan taksit yapabilen varsa yazarlar görünce hocam.
Hocam ticari kredi kartları hariç taksit seçeneği hiçbir cep telefonunda yok çok uzun zamandır. Ancak banka uygulamasında izin veriyorsa taksitlendirebilirsiniz. Ben öyle yaptım 440tl gibi bir masrafla 3e böldüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır yerli üretim değil hocam. Realmenin marka bilinirligi için bu kampanyanın yapıldığı söyleniyor. Erdi özüağ markanın yeni dönemdeki amiral gemisini Türkiyede üreteceğinden, bu sebeple piyasada adını duyurmak istediğinden bahsetmişti videosunda.

r4NG3r

80+ Silver
Arkadaşlar sizin kutu içeriğinde kullanım kılavuzu veya hızlı başlangıç kitapçığı çıktı mı?

Robius

80+ Bronze
Vatan Erzurum'da 2 renk seçeneği de stoğa girmiş görünüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Stok görürseniz buraya yazabilir misiniz? SÜrekli girip kontrol ediyorum stok bulamadım ben. Herkes geri geldi felan yazmış ben denk gelemiyorum sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,454
Üyeler
166,377
Son üye
devilondan
Top Bottom