Furkanozr
80+ Silver
Daha ucuz olması imkansız zatensağolun hocam bende herhangi bir kupon yoktu 12999 a aldım
bu fiyatı ile bile iyi yani ben razıyım bu fiyatına
Daha ucuz olması imkansız zatensağolun hocam bende herhangi bir kupon yoktu 12999 a aldım
bu fiyatı ile bile iyi yani ben razıyım bu fiyatına
Kişisel kredi kartlarına taksit olmuyor. Sadece ticari kredi kartlarına taksit yapılıyor.Mediamarktta kredi kartına taksit yapılamıyor sebebini bilen var mıdır?
Telefon Çin'de üretiliyor.Acaba bu telefonlar Türkiye'deki Oppo fabrikasında mı üretiliyor? O yüzden mi ucuz? Yoksa tanıtım amaçlı mı. Note 12 Turbo'yu öven birkaç kişi daha gördüm. Yakın zamanda telefon alabilirim ama Xiaomi'ye yazılımın çöplüğünden dolayı çekinceli yaklaşıyorum. Zaten şu anda Xiaomi kullanıyorum.
Note 12 Turbo da yakın fiyattan mı gelir diye soruyorum.
Hocam ticari kredi kartları hariç taksit seçeneği hiçbir cep telefonunda yok çok uzun zamandır. Ancak banka uygulamasında izin veriyorsa taksitlendirebilirsiniz. Ben öyle yaptım 440tl gibi bir masrafla 3e böldüm.Ben alırken de çıkmamıştı, araştırınca size attığım yazıyı gördüm ve tek çekim yaptım maalesef. Alan arkadaşlardan taksit yapabilen varsa yazarlar görünce hocam.
Hayır yerli üretim değil hocam. Realmenin marka bilinirligi için bu kampanyanın yapıldığı söyleniyor. Erdi özüağ markanın yeni dönemdeki amiral gemisini Türkiyede üreteceğinden, bu sebeple piyasada adını duyurmak istediğinden bahsetmişti videosunda.Acaba bu telefonlar Türkiye'deki Oppo fabrikasında mı üretiliyor? O yüzden mi ucuz? Yoksa tanıtım amaçlı mı. Note 12 Turbo'yu öven birkaç kişi daha gördüm. Yakın zamanda telefon alabilirim ama Xiaomi'ye yazılımın çöplüğünden dolayı çekinceli yaklaşıyorum. Zaten şu anda Xiaomi kullanıyorum.
Note 12 Turbo da yakın fiyattan mı gelir diye soruyorum.
Yok hocam onda bende şüphelendim ancak kutunun altında kullanım kılavuzu yok yazıyorArkadaşlar sizin kutu içeriğinde kullanım kılavuzu veya hızlı başlangıç kitapçığı çıktı mı?
Sağol hocam şimdi gördüm bendeYok hocam onda bende şüphelendim ancak kutunun altında kullanım kılavuzu yok yazıyor
Mediamarkt dan gece aldım, az önce kargoya verildi bildirimi geldi.Arkadaşlar genelde mediamarkt'tan alan arkadaşların siparişi iptal olmuş haberiniz olsun inşallah bizimkiler de olmaz
Bende de aynı şekilde, kargoya verilmiş.Mediamarkt dan gece aldım, az önce kargoya verildi bildirimi geldi.