Neler Yeni

Realme GT 2 Pro 8GB/128GB - 12999TL

Anladım hocam hayırlı olsun yeşil rengi de çok güzel arka kaplama plastikten daha iyi kağıt hamuru deniliyor
Ben m52 kullanıyorum kasa plastik arka kapak plastik iç kasa plastik bunda sıkıntı yaşamadıysam gt 2 pro da hiç yaşamam diye düşünüyorum :D
Sağolun hocam siz de hayırlı olsun. Az önce de demiştim elektronikte herzaman siyah tercih ederdim ama bu sefer değişiklik istedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ahmet mert kabak
O değil de mediamarkt'ta bu kadar stok inşallah vardır,iptal sorunu yaşatmazlar..

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
murat
haha :D hocam kamerada bana renkler soğuk geldi sıcaklık ayarını biraz arttırsak çok iyi görüntüler yakalayabiliriz gibime geliyor. Böyle bir şey varsa deneyebilirmisiniz?
hocam şu şekilde denemeler yaptım gece modu ve ana kamera ile.

1680648326161.png

normal ve sıcaklık %50 artırılmış haliyle. boyut sebebiyle ancak böyle gösterebilirim sonucu. soldakiler gece modu, karanlık. sağdakiler aşırı kötü sarı ışık altında ana kamera. üsttekiler pro modda oto ayar. alttakiler pro modda sıcaklık %50 artırılmış hali.

gözlemlediğim kadarıyla özellikle ters ışıkta sıcaklığı artırdıkça hakim rengi patlatmak pahasına tüm renkleri boyuyor. masam sarı mesela benim ama turuncuya çevirmiş. fanın camdaki yansıması ve masanın renginden bu anlaşılıyor. bu yöntemle hakim renk gerçeğe yaklaşsa da diğer renkleri pastellemesi hoş değil ama illaki sıcaklığı bu kadar agresif artırmayıp diğer ayarlarla bunu engellemenin de yolu vardır. pro modda öyle çok ayar var ki benim bilgim bitti bir noktadan sonra :D gece modunda netlik için hiç uğraşmama rağmen güzel sonuç verdi renkler çok güzel hapsetti bence.

gün ışığında ve daha iyi bi ışık altında denemeler yapmaya devam edeceğim. en nihayetinde ana kamera da gece modu da biraz uğraşınca güzel çekimler almak mümkün. hızlıca yakalananların kalitesi de hiç fena değil. önemli olan bu cihazdan ne beklediğini bilebilmek.

mami4k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Muhammed Tetik
Mediamarktta kredi kartına taksit yapılamıyor sebebini bilen var mıdır?

Mediamarktta kredi kartına taksit yapılamıyor sebebini bilen var mıdır?
"Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK tarafından yapılan son açıklamaya göre 12 bin TL altındaki cep telefonları için yapılacak kredi taksidi 12 ay, 12 bin TL ve üzerindeki cep telefonları için yapılacak kredi taksidi 3 ay ile sınırlıdır."
Bundan ötürü olabilir diyecem hocam da 3 taksit yapmayı denediniz mi? Bir de hangi kartla almaya çalışıyorsunuz?

mami4k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Muhammed Tetik
world ve bonusla denedim ikisini de kabul etmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

"Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK tarafından yapılan son açıklamaya göre 12 bin TL altındaki cep telefonları için yapılacak kredi taksidi 12 ay, 12 bin TL ve üzerindeki cep telefonları için yapılacak kredi taksidi 3 ay ile sınırlıdır."
Bundan ötürü olabilir diyecem hocam da 3 taksit yapmayı denediniz mi? Bir de hangi kartla almaya çalışıyorsunuz?
taksit seçeneği bile çıkmadı

world ve bonusla denedim ikisini de kabul etmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

taksit seçeneği bile çıkmadı
Ben alırken de çıkmamıştı, araştırınca size attığım yazıyı gördüm ve tek çekim yaptım maalesef. Alan arkadaşlardan taksit yapabilen varsa yazarlar görünce hocam.

mami4k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Muhammed Tetik
Ben alırken de çıkmamıştı, araştırınca size attığım yazıyı gördüm ve tek çekim yaptım maalesef. Alan arkadaşlardan taksit yapabilen varsa yazarlar görünce hocam.
Ben de tek çekim geçtim. Bir de keyfi bir soru olacak ama bu yeşilin kasasındaki imza olayı neden siyahın kasasında yok?

Top Bottom