Neler Yeni

Realme GT 2 Pro 8GB/128GB - 12999TL

Stok görürseniz buraya yazabilir misiniz? SÜrekli girip kontrol ediyorum stok bulamadım ben. Herkes geri geldi felan yazmış ben denk gelemiyorum sanırım.
Dün gece vardı hocam, mediamarktı takip edin özellikle. Gelirse yine oraya gelir, Vatan stok bittiğinden beri web e gelmedi henüz.

şahin doğan

80+ Platinum
Stok görürseniz buraya yazabilir misiniz? SÜrekli girip kontrol ediyorum stok bulamadım ben. Herkes geri geldi felan yazmış ben denk gelemiyorum sanırım.
Dün akşama kadar sadece Mediamarkt'ta vardı. Şuan hiçbir yerde yok.

Robius

80+ Bronze
Mediamarkt'ta stok görünüyor ama sepete atıp denemedim.

Edit: Siyah yine bitti yeşil stokta.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Mediamarkt'ta stok görünüyor ama sepete atıp denemedim.

Edit: Siyah yine bitti yeşil stokta.
Hocam bende çıkmıyor ya link atar mısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende hep tükendi diyor çok saçma

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Ahmet
Telefonu yeni aldım şuan tek eksi yanı içinden sim kartını çıkarmak için gerekli olan iğne çıkmadı. Ben siyah modelini aldım arkası metal, cam değil, akşam ısınma testi yapar gruba atarım

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Bu konu neden bu kadar çok durdu? Ürün çok mu ucuza satıldı? Bilgimin olmadığı bir konu.

r4NG3r

80+ Silver
Telefonu yeni aldım şuan tek eksi yanı içinden sim kartını çıkarmak için gerekli olan iğne çıkmadı. Ben siyah modelini aldım arkası metal, cam değil, akşam ısınma testi yapar gruba atarım
Siyah olanda yeşilin aksine sim iğnesi büyük kutudan değilde type c kablonun olduğu yerden çıkıyor hocam.oradanda mı çıkmadı?

Son düzenleme:
Top Bottom