Realme 6 alınır mı

ghrian

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
349
Gorilla Glass 3 dışında bütün özellikleri güzel gibi alınır mı? Gorilla Glass 3 çok kötü mü?

Gorilla Glass 3 dışında bütün özellikleri güzel gibi alınır mı? Gorilla Glass 3 çok kötü mü?
Gorilla Glass 3 dayanıklı bir cam neden güçsüz olsun?

Başka bir konuda başka bir telefonun kötü özellikleri yazılırken gorilla Glass 3 eksi olarak söylenmiş.
Bu iki telefonun arasında çok fark yoksa Redmi Note 9 alacağım. 4gb ram az gelir mi çok oyun oynuyorum.
Tabiikide eksi olur Gorilla 5 daha dayanıklı neticede fakat benim bildiğim Corning Gorilla Glass ların hepsi çizilmeye ve kırılmaya diğerlerinden daha çok dayanıklı. Ben size Realmeden çok Redmi note 9 u öneririm hem sağlamlık durumunda daha sağlam bir seri redmi serisi
Post automatically merged:

Başka bir konuda başka bir telefonun kötü özellikleri yazılırken gorilla Glass 3 eksi olarak söylenmiş.
Bu iki telefonun arasında çok fark yoksa Redmi Note 9 alacağım. 4gb ram az gelir mi çok oyun oynuyorum.
Yinede tercih meselesi...

Youtubeda ikisininde incelemelerine bak öyle satın al derim

Tabiikide eksi olur Gorilla 5 daha dayanıklı neticede fakat benim bildiğim Corning Gorilla Glass ların hepsi çizilmeye ve kırılmaya diğerlerinden daha çok dayanıklı. Ben size Realmeden çok Redmi note 9 u öneririm hem sağlamlık durumunda daha sağlam bir seri redmi serisi

Yinede tercih meselesi...
Son bir soru sorsam. Note 9 mu Note 9S m?

bu arada hepsiburada dört dörtlük indirimde yakın zamanda 2699TL Gibi bir fiyata satılmıştı
o fiyatta zaten rakipsiz diyebiliirm

Realme 6 çıktığı gibi sipariş vermiştim telefon elimden düşmüyor ve hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür. sadece chrome da bir sıkıntı var chrome kullanırken günde 1 kere filan atıyor nedense onuda çözerler yakında. sürekli oyun oynuyorum bende. İphone 7 plus tan geçtim bende. ios tan sıkılınca satıp bunu aldım.

Realme 6 çıktığı gibi sipariş vermiştim telefon elimden düşmüyor ve hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür. sadece chrome da bir sıkıntı var chrome kullanırken günde 1 kere filan atıyor nedense onuda çözerler yakında. sürekli oyun oynuyorum bende. İphone 7 plus tan geçtim bende. ios tan sıkılınca satıp bunu aldım.
Cihazdan memnun musun oyunlarda fln fps dusmesi ve cok isinma oluyor mu

Cihazdan memnun musun oyunlarda fln fps dusmesi ve cok isinma oluyor mu
kusura bakma kardeşim geç gördüm. yinede cevap verim almamışsındır belki hala . tft biraz kasıyordu ancak o oyundan kaynaklıydı bir güncelleme sonrası çözüldü. mobil legends , call of duty , pubg , clash royale oynuyorum hiçbir problem yok ancak biraz ısınıyor bence ama bir problem olmuyor . hediye gelen kılıf ile kullanıyorum.

kusura bakma kardeşim geç gördüm. yinede cevap verim almamışsındır belki hala . tft biraz kasıyordu ancak o oyundan kaynaklıydı bir güncelleme sonrası çözüldü. mobil legends , call of duty , PUBG , clash royale oynuyorum hiçbir problem yok ancak biraz ısınıyor bence ama bir problem olmuyor . hediye gelen kılıf ile kullanıyorum.
Note 9s aldım bu telefon yerine realme 6 4gb ramli versiyonu tercih edilebilir miydi?

Geri