Gorilla Glass 3 dayanıklı bir cam neden güçsüz olsun?Gorilla Glass 3 dışında bütün özellikleri güzel gibi alınır mı? Gorilla Glass 3 çok kötü mü?
Hocam tercih ve bütçe meselesi o kişiye kalmış bir şeygorilla 5 varken 3 almazdım şahsen
Başka bir konuda başka bir telefonun kötü özellikleri yazılırken gorilla Glass 3 eksi olarak söylenmiş.Gorilla Glass 3 dayanıklı bir cam neden güçsüz olsun?
Tabiikide eksi olur Gorilla 5 daha dayanıklı neticede fakat benim bildiğim Corning Gorilla Glass ların hepsi çizilmeye ve kırılmaya diğerlerinden daha çok dayanıklı. Ben size Realmeden çok Redmi note 9 u öneririm hem sağlamlık durumunda daha sağlam bir seri redmi serisiBaşka bir konuda başka bir telefonun kötü özellikleri yazılırken gorilla Glass 3 eksi olarak söylenmiş.
Bu iki telefonun arasında çok fark yoksa Redmi Note 9 alacağım. 4gb ram az gelir mi çok oyun oynuyorum.Xiaomi Redmi Note 9 - Realme 6 (8 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Xiaomi Redmi Note 9 - Realme 6 (8 GB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Yinede tercih meselesi...Başka bir konuda başka bir telefonun kötü özellikleri yazılırken gorilla Glass 3 eksi olarak söylenmiş.
Bu iki telefonun arasında çok fark yoksa Redmi Note 9 alacağım. 4gb ram az gelir mi çok oyun oynuyorum.Xiaomi Redmi Note 9 - Realme 6 (8 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Xiaomi Redmi Note 9 - Realme 6 (8 GB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Youtubeda ikisininde incelemelerine bak öyle satın al derimBaşka bir konuda başka bir telefonun kötü özellikleri yazılırken gorilla Glass 3 eksi olarak söylenmiş.
Son bir soru sorsam. Note 9 mu Note 9S m?Tabiikide eksi olur Gorilla 5 daha dayanıklı neticede fakat benim bildiğim Corning Gorilla Glass ların hepsi çizilmeye ve kırılmaya diğerlerinden daha çok dayanıklı. Ben size Realmeden çok Redmi note 9 u öneririm hem sağlamlık durumunda daha sağlam bir seri redmi serisi
Post automatically merged:
Yinede tercih meselesi...
Karşılaştırıp fiyat aralığına bak öyle değerlendir bu konuda bir bilgim yok kusura bakmaSon bir soru sorsam. Note 9 mu Note 9S m?
bu arada hepsiburada dört dörtlük indirimde yakın zamanda 2699TL Gibi bir fiyata satılmıştıGorilla Glass 3 dışında bütün özellikleri güzel gibi alınır mı? Gorilla Glass 3 çok kötü mü?
Cihazdan memnun musun oyunlarda fln fps dusmesi ve cok isinma oluyor muRealme 6 çıktığı gibi sipariş vermiştim telefon elimden düşmüyor ve hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür. sadece chrome da bir sıkıntı var chrome kullanırken günde 1 kere filan atıyor nedense onuda çözerler yakında. sürekli oyun oynuyorum bende. İphone 7 plus tan geçtim bende. ios tan sıkılınca satıp bunu aldım.
kusura bakma kardeşim geç gördüm. yinede cevap verim almamışsındır belki hala . tft biraz kasıyordu ancak o oyundan kaynaklıydı bir güncelleme sonrası çözüldü. mobil legends , call of duty , pubg , clash royale oynuyorum hiçbir problem yok ancak biraz ısınıyor bence ama bir problem olmuyor . hediye gelen kılıf ile kullanıyorum.Cihazdan memnun musun oyunlarda fln fps dusmesi ve cok isinma oluyor mu
Note 9s aldım bu telefon yerine realme 6 4gb ramli versiyonu tercih edilebilir miydi?kusura bakma kardeşim geç gördüm. yinede cevap verim almamışsındır belki hala . tft biraz kasıyordu ancak o oyundan kaynaklıydı bir güncelleme sonrası çözüldü. mobil legends , call of duty , PUBG , clash royale oynuyorum hiçbir problem yok ancak biraz ısınıyor bence ama bir problem olmuyor . hediye gelen kılıf ile kullanıyorum.