Neler Yeni

realme 7 pro mu xr mı

asteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
murat mert ünalan
internette dolaşırken denk geldim iphone istediğim için android telefonlara pek ilgim yoktu
7 pro nun incelemelerini izledim dedim oha yuh bu nasıl telefon
7 pro nun xr dan üstün özellikleri
s amoled olması
1080p olması
30 dk da %100 olması
10 küsür saat ekran süresi vermesi
3700tl olması sıfır
çektiği fotoğrafların daha doygun olması amoledden de kaynaklı olabilir
xr ın üstün 2 yönü var bana göre
bilindik marka olması İPHONE olması
arka planda uygulama tutabilmesi
sizce hangisi daha mantıklı ben xr düşünüyordum önceden 2. el 5500 vermek saçma geliyor artık

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Fiyatlar yakın olsa düşünmeden XR alırım takılmam başka bişeye

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
7 pro bence

asteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
murat mert ünalan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatlar yakın olsa düşünmeden XR alırım takılmam başka bişeye
xr dan çok daha iyi özelliklere sahip sıfır ve daha ucuz normalde ios a geçmek istiyordum ama 5500 xr a vermek saçma geliyor kullanan kişi nasıl kullandı ? böyle ekonominin..

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Orta segmentteki Android telefonlar artık o kadar iyi ki amiral gemisi almaya ne gerek var dedirtiyorlar insana.
Realme 7 Pro sunduğu özelliklerle o fiyat seviyesinde iyi bir cihaz. Sıfır alacaksınız ve dertsiz tasasız yıllarca kullanacaksınız.

Apple tarafında XR pek önermem, ki 2. el alacakmışsınız, tanıdıktan almadığınız sürece sıkıntı. Az para da değil, 5.500 TL.

asteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
murat mert ünalan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orta segmentteki Android telefonlar artık o kadar iyi ki amiral gemisi almaya ne gerek var dedirtiyorlar insana.
Realme 7 Pro sunduğu özelliklerle o fiyat seviyesinde iyi bir cihaz. Sıfır alacaksınız ve dertsiz tasasız yıllarca kullanacaksınız.

Apple tarafında XR pek önermem, ki 2. el alacakmışsınız, tanıdıktan almadığınız sürece sıkıntı. Az para da değil, 5.500 TL.
normalde 2. el e yönelmek istemiyorum en son anneme p20 lite aldık anakartta çatlak varmış 5 6 kere telefocuya gitti telefon soğudum o günden sonra 2. elden de insan bi denemek istiyor ios u millet övüyor arkadaşlarım kullanıyor vardır bi kerameti illa ki diye

Doğuhan

80+ Silver
xr dan çok daha iyi özelliklere sahip sıfır ve daha ucuz normalde ios a geçmek istiyordum ama 5500 xr a vermek saçma geliyor kullanan kişi nasıl kullandı ? böyle ekonominin..
Kağıt üzerinde daha iyi özelliklere sahip olabilir ama uzun ömürlülük ve performans konusunda her türlü geçer ama kamera konusunda 7 pro daha iyi sanırım

asteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
murat mert ünalan
@cemtastan2301 etiketlediğin için teşekkür ederim. Realme 7 Pro da arka plan belleği tutabiliyor, ben Realme 7 Pro alırdım.
izlediğim testlerde tutamıyordu basit 1 2 uygulamayı tutabilmişti çokta bir beklentim yok aslında 3700 e özellikleri yeterde artar

Top Bottom