Assistive
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Tablonuzu eksik gördüm, Xiaomi kısmını doldurup Realme kısmını boş bırakmışsınız ve telefon sadece donanımdan ibaret değil, şunu anlayın artık. Yazılımsal bir sıkıntısı yok mu? Sorun yaşamasanız bile RAM kullanımı yüksek, arka planda bellek dahi tutmaktan aciz bir yazılım MIUI 12.sizin zaten böyle yazıcağınızı biiyordum +olarak eski bunun altını çizin yani artık eskide değil telefonlar yeni onu sildik 1 2. ise yazılımsal ile sıkıntısı olan yok gibi görüyorum oda 1000000 1 gibi bir ihtimal ve ben burda sizlere bu iki cihazın birbirlerine göre artılarını gösterdim tabi ben alıcak olsam dim direk gözü kapalı xiaomi note 9 pro alırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve bence bu taploya bakılarakta net note 9 pro yeniyor
Realme kısmına şunları ekleyebilirsiniz:
- Xiaomi Note 9 Pro'da mono bir hoparlör bulunurken Realme 7 Pro'da stereo bir hoparlör bulunuyor.
- Çok daha hafif ve iyi bir yazılıma sahip.
- Daha iyi bir batarya performansına sahip.
- Daha yüksek bir RAM'e sahip.
- Super AMOLED bir ekran kullanıyor.
- Xiaomi Note 9 Pro'ya göre daha yüksek bir hafıza alanına sahip. (128 GB)
- Daha hafif ve ince bir telefon, malzeme kalitesi konusunda Xiaomi Note 9 Pro'dan geride kalıyor ama bence önemli bir fark oluşturmayacaktır, zaten büyük ihtimal kılıf ile kullanılır.
Siz kendi tablonuza bakıp Xiaomi Note 9 Pro alabilirsiniz ama konu açıldığı zaman ben önermeyeceğim.
Son düzenleme: