cagdascelebi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 803
poco m3 pro veya gm21 pro da alabilirsin bu arada.
poco m3 pro veya gm21 pro da alabilirsin bu arada.
Oooo çok iyi fiyat, satıcı Poco Türkiye üstelik. C25'i tokat manyağı yapar bu telefon.Ben normalde Xiaomi önermeyen birisi olarak bu telefon ile arasında aşırı fark olduğu için şu telefonu öneririm 2500 liraya kadar.
Bence de, kaçırılmaması lazım. Hatta konu acıyorum.Oooo çok iyi fiyat, satıcı Poco Türkiye üstelik. C25'i tokat manyağı yapar bu telefon.
Stok bitti saniyesindeBence de, kaçırılmaması lazım. Hatta konu acıyorum.
He yaStok bitti saniyesinde![]()
![]()
![]()
Fena değil c25.
2500 TL'ye daha iyisini önerebilir misiniz yoksa bu eldeki en iyisi midirFena değil c25.
C25 mağazalarda 2599 tl, mağazalarda bu fiyata daha iyisi yoksa C25 alın. @Evil Belief daha iyisi var mıdır hocam?@DJ. Mic Check @Evil Belief Poco M3 Pro internet üzerinden satın alınabiliyor değil mi? O yüzden alamam sadece mağazadan satın alabilirim :/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2500 TL'ye daha iyisini önerebilir misiniz yoksa bu eldeki en iyisi midir
TCL 10L.Bu durumda siz ne yapardınız? Realme C25 mi satın alırdınız yoksa Samsung M12 mi?
Kullanım amaçları YouTube'da videolar izlemek, WhatsApp ve Instagram kullanmak, Arama yapmak gibi şeyler olacak oyun oynanmayacak
(Bütçe en son 2500 TL o yüzden diğer telefonları önermeniz açısından sağ olun)
Market mağazadan alıncakmış.TCL 10L.
ben 2050 TL'ye aldım 2 tane, çok güzel, 2500 TL iken de alınabilir, rakiplerini eliyor bence @Evil Belief
![]()
TCL 10L 64 GB Mavi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TCL 10L 64 GB Mavi fiyatları 6.391,06 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! TCL 10L 64 GB Mavi özelliklerini incele, 1 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Mesaj atıyorum.@Evil Belief hocam sizle nasıl iletişim kurabilirim konuşma başlat özelliği sizde bulunmuyor