Realme GT 6 (16 GB / 512 GB) 32 Bin TL ye alınır mı?

Jiraiya

80+
Reaksiyon skoru
6
Realme GT 6 (16 GB / 512 GB) 31.874,16 TL'ye Trendyol'da Vatan Bilgisayar satıyor sizce almak mantıklı mı ?

Cihazda işlemci olarak Snapdragon 8s Gen 3 var, gayet iyi. Daha fazla performans almak istersen bütçene 10 15 bin ekleyerek 8 Elite işlemcili olan cihazlara da bakabilirsin.

Uzun süreli yüksek performans gerektiren işler için veya oyun için hem performansı hem de 16 GB RAM'i diğerlerine göre daha iyi. Ana kamerası da fena değil. Güç ve performans 1. öncelikse 200 Pro'ya göre de daha iyi verecektir performansını. Çinliler arasında alternatifi Honor 200 Pro'yla beraber de arayüzü temiz olan marka/modellerdendir.

LG Q6 telefondan bekledim uzun yıllar beni götürmesi telefonda pugb tarzı sistem isteyen oyunları oynamam. Çok fotoğraf ceken biriside değilim genelde video ve gündelik işler için telefonu kullanırım. telefonun 16 gb ram olması bide 512 gb hafızası olması ilgimi cekti ama Realme telefonlar hakkında hiçbir bi fikrim yok .

LG Q6 telefondan bekledim uzun yıllar beni götürmesi telefonda pugb tarzı sistem isteyen oyunları oynamam. Çok fotoğraf ceken biriside değilim genelde video ve gündelik işler için telefonu kullanırım. telefonun 16 gb ram olması bide 512 gb hafızası olması ilgimi cekti ama Realme telefonlar hakkında hiçbir bi fikrim yok .
Kullanıcıları genel olarak memnun. Bu telefonun işlemcisinden daha kötü hâlde olan işlemcileri barındıran modelleri bile belli bir performansa sahip, o modellerin kamera performansı da fiyatlarına göre gayet iyi. Hem marka kendi özelinde performans konusunda başarılı hem de bu model kendi içinde daha sorunsuz parçalara sahip. İçerik tüketimi konusunda da hem tasarımı ince hem de ekranı kendi içinde kaliteli, Çinlilerin de ortak noktası ekran, hızlı şarj, performans zaten genel olarak.

8s Gen 3 fazla ısınması dışında iyi bir işlemci. Fiyat biraz fazla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,111
Üyeler
174,056
Son üye
oxnuxrdx
Geri