W Wortex62 80+ Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 15 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Batuhan Yalçın Dün, 18:10 #1 Bütçe 15000 Realme gt2 pro almak istiyorum ama hiç bir yerde stokta yok sarı sitede biraz tuzlu satıyorlar stoklar yenilenirmi sizce?
Realme gt2 pro almak istiyorum ama hiç bir yerde stokta yok sarı sitede biraz tuzlu satıyorlar stoklar yenilenirmi sizce?
NoctuaFanBoyu 80+ Gold Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 5,229 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 2,449 İsim Hamza Ziya Üstün Dün, 18:11 #2 Stoğa girme imkanı yok gibi bir şey. Değişimde bile ellerinde olmadığından realme 12 pro ve pro+ teklif ediyorlar.
Stoğa girme imkanı yok gibi bir şey. Değişimde bile ellerinde olmadığından realme 12 pro ve pro+ teklif ediyorlar.
BYsimit 80+ Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 236 Dahası Reaksiyon skoru 95 İsim BYsimiti Dün, 19:46 #3 Wortex62 yazmış: Realme gt2 pro almak istiyorum ama hiç bir yerde stokta yok sarı sitede biraz tuzlu satıyorlar stoklar yenilenirmi sizce? Devamı için tıklayın... 1 yıldır stokta yok beki 5 ay gelmez gibi onun yerine Honor 200 (8 GB / 256 GB) Honor 200 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Nothing Phone (1) (128 GB) Nothing Phone (1) detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Samsung Galaxy A35 5G Samsung Galaxy A35 5G SM-A356E detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Wortex62 yazmış: Realme gt2 pro almak istiyorum ama hiç bir yerde stokta yok sarı sitede biraz tuzlu satıyorlar stoklar yenilenirmi sizce? Devamı için tıklayın... 1 yıldır stokta yok beki 5 ay gelmez gibi onun yerine Honor 200 (8 GB / 256 GB) Honor 200 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Nothing Phone (1) (128 GB) Nothing Phone (1) detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Samsung Galaxy A35 5G Samsung Galaxy A35 5G SM-A356E detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com